Att ha gjort Ängelholm.

 

Häromdagen skulle jag ändå till Ängelholm och fota för ett jobb, så jag tog med mig Noah och passade på att låta honom ha lite extra ledigt när jag ändå kunde och när han ännu inte har skolplikt.

Han var såklart m y c k e t nöjd över detta – dela över att få följa med men också över att upptäcka att det serverades våfflor och glass när man kom fram. Så nöjd att ha fick i sig en hel våffla och sen påbörjade detta glass-monster med jordgubbsglass med stor entusiasm.

 

 

Vi var i Hembygdsparken i Ängelholm; världens finaste lilla ställe för barn.

Jag bodde ju väldigt nära Ängelholm en period i mina yngre år så jag kan staden bra, och Hembygdsparken var alltid full av barnfamiljer och nu när jag har egna så förstår jag varför. Hästar och hjortar och grisar och får och kaniner och allt sånt där som man blir luddig i magen av att titta på, några stora områden lekplats samt en Pytteskog full med olika träskulpturer att leka med (min favorit, så vackert där ute i skogen). Så tips om ni är i närheten!

Idag har jag en miljon saker att göra och sen ska jag börja baka för det har ju önskats en uppsjö av tårtor imorgon så det är bara att sätta igång, haha. Så länge man är mer nöjd med ballonger och tårtor än fancy presenter säger jag inget; klart jag kan baka om det gör honom glad. Så det blir bak och presentinslagning och sen imorgon blir någon 4 och ska firas prick hela dagen.

Det blir en finfin lördag tror jag.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha gjort Ängelholm.

  1. Min son fyller också 4 i morgon. Har köpt en walkie talkie, borde köpa något mer (från alla smältningar och så). Vad får Noah imorgon? Behöver tips!

    1. Det är svårt i år för han har enbart önskat sig ballonger och tårtor. Så han kommer få ett golfset så han kan hänga med till golfbanan, sen får han och Leo en studsmatta tillsammans, och så blir det väl nåt pussel och bok. Sen kommer ju far- och morföräldrar med polisbilar och radiostyrda grejer så det blir nog bra 🙂

  2. vilken fantastiskt kille. ❤️ Fira en episk födelsedag Noah. 🎁🎊 Jag önskar dig en trevlig helg Emma. ☀️🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *