Att fylla fyra stora år idag!

 

Och hipp hipp hurra – så blev det Noahs födelsedag!

Denna varma, mjuka, obekymrade lilla kille som fortfarande är byggd av teflon och som ingenting i hela världen berör – han som skakar av sig allt och tuffar vidare, han som har nära till skratt, älskar gummibjörnar och beställer 5 sorters tårta när han fyller år. Denna kille som fick en enklare start och en lugnare själ, som mest av allt bara vill få vara med och som är nöjd med att göra i princip vad som helst bara det är han och vi.

Lillebrodern. Idag blir han 4.

Vi har startat med tårtfrukost eftersom det är det vi gör när någon fyller år, och idag blir det kalas med gäster och tårta och ballonger och jag hoppas att hans dag blir precis så bra som han önskar.

Grattis Noah!

Älskade, älskade unge.

 

 

3 kommentarer till “Att fylla fyra stora år idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg