Att ha ett litet tag kvar.

 

Sovrummet i Drömmen.

Som för tillfället alltså bebos av gigantiska getingar och därför kanske inte känns lika välkomnande, men som ändå alltid får mig att bli mysvarm i magen och längta efter helg. Inte den här helgen dock för då ska Finn döpas, och inte nästa heller för då ska jag till Köpenhamn, men SEN! Sen är det mer i fas och jag kommer stoppa bilen full och köra dit med barn och hundar och familj och ta så mycket tid jag bara kan. Kanske påbörja sommaren där med Noah redan i maj.

Idag har jag häcken full av saker att göra; jag ska göra det sista på min kursplan eftersom jag numera även är kursledare på Folkuniversitetet (kvällskurs i inredning/styling) med start på onsdag. Hur kul? Blev lite akut med inhopp för någon annan som egentligen skulle haft kursen, men så himla kul att ändå kunna styra planen någotsånär och att sen kunna skapa en egen kurs på helt egna premisser. Nästa vecka blir galen över lag, nog årets hittills mest intensiva vecka, med flängande till Malmö för kurs, tre möten, samarbeten som ska fixas, jobb som ska slutföras och sen en avslutning i Köpenhamn som sagt som sen direkt glider över till tre dagar på Irland – en resa jag verkligen ser fram emot. Sen hem från Irland för att packa om och så direkt till Småland och Drömmen och tid att andas litegrann. Phju. Blir nog bra.

Men idag hittar ni mig iallafall hemma; med almanacka och kursplan och försök till planering.

Kul när det rör på sig, det måste man ju säga.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att ha ett litet tag kvar.

 1. Hej!

  Sover hela familjen där i stora sängen eller har barnen egna sovrum i Drömmen? Har alltid undrat 🙂

  Ha det så bra!

  1. Nej det är som det oftast är hemma; Leo sover i sitt rum och Noah oftast med oss 🙂 Haggis på sin bädd på golvet, Prosten hos Leo, Tant och Spöket i sängen.

   1. Mysigt!

    Hade varit kul att se bilder på barnens rum i Drömmen nån gång, tycker det är så kul med barnrumsinredning 🙂

 2. Å jag längtar också efter tills ni åker dit och du gör alla dina sköna inlägg därifrån!
  Det är feelgood om något! 🙂

  Kram
  Adela

  1. Hahaha det blir det tyvärr inte för mig i år. Kanske kommer det ngt annat spännande framöver 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *