Att ha gjort Köpenhamn med de här.

 

I lördags stannade Tel Aviv-bussen (Eurovision Truck) i Köpenhamn, och då fanns det två personer som det var givet skulle dit på besök; Mathilda och Lena! Jag har ju verkligen n o l l koll på schlager själv, men eftersom de två (plus CarlOtto) utgör hela Schlagerpeppen visste jag att jag skulle vara i goda händer. Plus att jag ju känner Göran som sköter #visittelaviv sen vi var där 2012 och hade en av mitt livs största reseupplevelser alla kategorier.

Kan inte Köpenhamns station vara något av det vackraste som finns för övrigt?

Vill fota ett bröllopspar här. Hojta till om du är sugen.

 

 

Och här; på Kongens Nytorv var vädergudarna på gott humör och himlen var nästan klarblå och den snåla vinden vi fått tampas med i Malmö hade inte följt med över bron. Jag som hade en hyfsat tjock jacka svettades ymnigt i middagssolen. Där ser ni Eurovision Truck:en också; där satt vi inne i två timmar och åt plockmat och vann quiz (inte min förtjänst att vi vann om man säger så – Lena hade bannemig ALLA rätt).

 

 

Dessa damer alltså <3

Älskar detta radarpar. Så olika och samtidigt så himla lika, och jag har aldrig en tråkig stund i deras sällskap. Vi har ju gjort en hel del kul under åren och båda var med på mitt bröllop och ja; livsviktiga. Det är dom.

Så vi fick oss en varm och solig lördag i Köpenhamn, och idag åker jag till Irland! Så snart hoppas jag kunna uppdatera er med storslagna vyer, Game of Thrones-historier (obs bara sett en säsong själv så ganska novis på detta) samt tips på saker att göra när man är där. Uj uj uj längtar!

Ses alldeles snart igen.

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha gjort Köpenhamn med de här.

  1. Åh vad härligt!
    Nu blev jag ännu mer pepp på mina två ensam-dygn i Köpenhamn om drygt två veckor.
    Hoppas Irland levererar 👌🏻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *