Att vara på Irland!

* PRESSRESA MED DISCOVER NORTHERN IRELAND *

 

Och så är jag här! På Irland.

När jag skriver detta sitter jag i hotellsängen och det är igår – ganska slut efter en dag av resande och upptäckande och med en stunds paus innan det är dags att tvätta av sig och gå på middag. Det är då jag passar på att titta in till er; det här är ju en pressresa och sådana är alltid minutiöst schemalagda så man får skriva när man hinner helt enkelt.

Så vad gjorde vi igår?

Jo! Vi var på Winterfell – Castle Ward. Något som måste vara en våt dröm för alla er GoT-fans där ute då inte mindre än 20 platser därifrån har använts för att spela in serien.

 

 

Helt fantastisk miljö och ett väder så tacksamt att det inte är klokt. För mig dock, som bara sett första säsongen av GoT för 100 år sedan, förstod jag ungefär 2% av alla referenser som den fullt uppklädde, väldigt trevliga guiden strösslade omkring sig men vad gör det? Miljön var som sagt underbar och solen sken och överallt doftade det precis som det gjorde när jag var liten och var på ridläger; varmt gräs och solsken.

Vi är 4 stycken bloggare som är här; två svenska och två danska (ni får en närmare presentation av de lite senare såklart).

 

 

Obs på att jag fick ikläda mig nån slags slängkappa och skjuta pilbåge!

Om ni undrar hur det där med pilbåge går med en vingscapula kan jag berätta att det går åt helvete men strunt i det – det ser ju farligt ut på bild, och dessutom fick vi varsitt gummisvärd att vifta runt med på innergården om vi ville. Riktigt så mycket lajvhumör var jag inte på men några pilar försökte jag mig på iallafall.

 

 

Egen öl gör dom också! Vet minst 4 GoT-män i mitt liv som skulle applådera över detta.

Ja, så det var ungefär 3 timmar av storslagna vyer och GoT-fakta, och nu är jag alltså incheckad och ska snart på en GoT-inspirerad middag. Jag försökte kolla med de andra tjejerna vad man egentligen åt i GoT (ser framför mig vildsvin som man ska slita av stycken från med händerna och äter ju inte direkt den typen av kött) men tydligen är det mer temat på själva grejen som är GoT medan maten är helt normal. Vi får se. Lovar att uppdatera er med detta.

Och idag, i mitt liv och inte här på bloggen, är det alltså dag två och det står spännande saker på schemat.

Ska uppdatera så mycket jag kan och hoppas att ni vill följa med.

Ses alldeles snart igen <3

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att vara på Irland!

  1. Hej Emma du är landad. ✈️ Helt fantastiska bilder och du hade lycka med vädret. Självklart följer jag dig med din blogg. 🙌 Ha det roligt och njuter av din pressresa. Hoppas ditt resa vara fri av stress och hoppas att ni alla kom hem säkert! ❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.