I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Att ha en nyhet man längtat efter!

 

Och så har Daniel Wellington lanserat ringar!

En uppsjö av vackra, klassiska ringar som lätt kombineras med både deras klockor och deras armband. Jag har ju deras Petite (28 mm) sen tidigare, en klocka jag aldrig tar av mig – varierar mellan den svarta och den på bilden – och nu kom alltså även ringar att bli förtjust i.

 

 

På bilderna deras Desert Sand och en klassisk roséversion med graverad text på – passar super till klockan och armbandet!

Och med koden NAGONSFRU har du 15% på hela ditt köp; oavsett om det är ringar eller klocka eller armband du är ute efter. En perfekt studentpresent kanske? Vet många som skulle jublat över ett klassiskt set. Fri frakt är det dessutom.

Hela utbudet finner du HÄR!

I reklamsamarbete med DANIEL WELLINGTON

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.