Att ha sovit som en prinsessa.

 

På det här ljuvliga stället spenderade vi natten mellan tisdag och onsdag – något av det mest romantiska jag sett tror jag?

Men det hinner jag tyvärr inte berätta om nu, för idag är det hemfärd och vi har inget wifi där vi bor nu haha så då är det lite svårt att få ut inlägg. Men längtar efter att få komma hem och krama mina pojkar och klappa flickorna och pussa Prosten och allt annat som är HEMMA. Ni vet. Hur kul som helst att vara borta men oj vad man längtar efter att få komma hem sen också, särskilt när det börjar närma sig avfärd. Och imorgon väntar ju Drömmen med sina ljusa rum och sina blomlängtande rabatter, och jag ska skruva utemöbler, tömma Plantagen och fotografera så mycket jag kan hela helgen. Ska bli skönt att komma in i gamla hjulspår igen.

Så den här morgonen blir det inte så matigt inlägg tyvärr men jag har massor på lager och är snart i fas igen.

Så på återseende vänner!

Idag åker jag hem.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha sovit som en prinsessa.

  1. Du uppskattar en bra Wifi, när du inte har det. 😊
    Förra semester upplevde vi detsamma, vi hade en icke-mobiltelefonmast. Så ingen mobiltelefon, ingen internet, jag kände mig i stenåldern. För oss bloggare är det här en katastrof.

    Jag känna den här känslan så bra, det är alltid trevligt att komma hem till barn, familj och vänner. ❤️

    Huset ser så romantiskt ut, underbar bild. 🙌❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.