Att ha mer hjälp i trädgården.

 

Barn och vattenslangar?

Finns nog inget som passar så bra ihop som just barn och vattenslangar. Jag skulle ärligt aldrig behöva vattna en droppe där i Drömmen om jag inte ville; pojkarna slåss nästan om att få vattna och själv kan man bara tacka och ta emot. Visst krävs det väl en viss övervakning för att undvika övervattning av specifika arter som tydligare är roligare att dränka än andra men vad gör det?

Att titta på när nån annan gör jobbet är man ju annars inte så bortskämd med så varsågod grabbar. Vattna på.

 

 

Att min eucalyptus överlevde?!

Eller ja; delvis iallafall. Att DELAR av den överlevde?! Den har legat omkullblåst ute hela vintern, under en driva av snö, och aldrig i min vildaste fantasi kunde jag tänka mig att den skulle överleva en sån behandling men johodå – den skjuter nya blad på sina ställen och jag gick över den med sekatören och klippte bort det döda, så får vi väl se hur mycket nytt den orkar skjuta när värmen tar i ordentligt. Fortfarande helt amazed över dess överlevnadsvilja.

Men idag är det onsdag, jag har min sista kurskväll för den här gången på Folkuniversitetet så för mig blir det Malmö och några timmar med försök att lära ut modet att våga lita på sig själv när man inreder. Bland annat. Det har varit riktigt roliga veckor och jag ska fundera på om jag kan tänka mig att göra det igen i höst, innan katalogerna trycks och de behöver ett definitivt svar. Finns ju så mycket roligt man kan undervisa i, så mycket att snöa in sig på dessa vardagskvällar.

Men! En sak i taget och först är det alltså avslut.

Och vi? Vi ses imorgon igen. Som alltid.

 

4 kommentarer till “Att ha mer hjälp i trädgården.

 1. ja vatten och barn, det är så rolig. Noah gör ett bra jobb, han blir en proffs.🙌👍❣️
  Grattis till att din eukalyptus har överlevt vintern. Mitt pampasgräs dör, jag tror att det var väldigt gammalt.
  Ha kul på Folkuniversitetet, mycket framgång. 😉
  Jag har en ledig dag idag och kommer nu att få min robotgräsklippare från murgröna. Han är alltid så flitig och vill skära av mitt murgröna.🤣

 2. Hur funkar vatten, barn och hundar? Hundar brukar inte vara sena på att lägga sej i när man har en vattenslang tillgänglig?
  Kanske överlevde eucalyptusen just för att den välte och blev översnöad? Snö är bra isolering…
  Tack för en rolig och fascinerande blogg!
  /Mia

 3. Våra barn älskar också allt som har med vatten att göra…ja eller såklart inte att duscha haha men alltid annars.
  Skulle man kunna få re tatueringen nu när den hunnit läka några veckor? Jag gjorde min I måndags och den är sååå fin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg