Att pimpa en jacka igen.

 

 

Jomenvisst – klart att Noah skulle ha en egenpimpad jacka i år igen!

 

Det är ju världens enklaste DIY; köp en basic jacka från nån av kedjorna (hans jeansjacka hittade jag på Zara) och pimpa upp den med patches i alla dess former. Jag brukar köpa mina på Etsy, där finns mängder om du söker, och så sprättar jag upp och behåller dom när jackan blivit för liten och så kan favoriterna hamna på nästa jacka när det är dags. Oftast köper jag såna man stryker på men sen syr jag också fast den med små stygn för hand så att de sitter som berg och klarar både tvätt och lek.

Ska vi se hur hans jacka blev? Förutom den uppenbara Noah-texten på ryggen då.

 

 

En enhörning, en jordgubbe, en ananas och en ”cute but psycho” senare så var jackan klar!

Den sistnämnda kanske några anser vara i tveksammaste laget, men jag fnissar varje gång jag ser den och vill sätta en på min egen jacka också. För det där behöver man ju inte bara göra på barnkläder utan går utmärkt att applicera för egen del också, bara man hittar roliga patches man tycker passar. Noah ä l s k a r att få en jacka som är så mycket HAN på något vis och den här ville han sova i när den var klar och det är nog det bästa betyget man kan få. Nu har jag beställt en liknande jeansjacka åt Leo också och ska ge mig i kast med den så snart den kommer. To be continued på den alltså.

Men tills dess; ett styck busenkelt DIY för er som känner er lite pyssliga!

Så lätt och blir så roligt när det är klart.

 

 

3 kommentarer till “Att pimpa en jacka igen.

  1. och hon ser så fantastisk ut. Noah har en unik jacka, fallin love. ❣️🙌 Jag älskar också att pimpa mina skor. Jo, tack för ett underbart tipsen… 😘

  2. Min lilla 3åring hade en 🖕🏼 Över ryggen på sin. Va lite inne på ”BLÄ” från Klimpen i Bert med. Så orimligt på alla sätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg