I annonssamarbete med BY PELOTE

Att vänta på en skjorta.

 

Härom dagen var jag här; på Pelote i Malmö!

Träffade dessa herrar när jag höll föredrag hos Ebbe Kids för lite mer än ett år sedan och så har vi liksom bara hållit kontakten. Ni vet hur det är; vissa personer klickar man bara med. De gör liksom världens absolut snyggaste herrkläder så jag följer deras Instagram för inspiration och varje gång de lägger upp något suckar jag och önskar att det var något jag kunde bära.

Men kom in då! sa dom. Vi gör en skjorta till dig!

Och tydligen gör de inte bara herrskjortor utan till dam också. Önskar jag hade vetat det för längesen. En måttsydd skjorta precis som man vill ha den – kan det bli mycket bättre?

 

 

Först skulle det väljas tyger. Det är alltså på den nivån; man väljer a l l t själv. Tyg, knappar, sömmar, monogram, trådens färger och gud vet allt. Jag blev helt till mig över alla dessa valmöjligheter och rafsade förtjust runt bland tygproverna.

 

 

DEN! nästan gastade jag när jag bläddrat fram en perfekt sommarblå i linneblandning.

Tänkte på Västkusten, vita byxor och rosévin direkt när jag såg den.

 

 

Sen valde jag knapp och tråd, blev mätt både här och där och allting antecknades i ett litet block.

Då skickar vi in den här för att sys, fick jag veta och jag har nog aldrig längtat så mycket efter ett plagg tror jag? Det var ju som att vara i en godisbutik och jag fick minst sju olika idéer på skjortor, men den här blir en perfekt start.

 

 

Så dreglade jag lite mer över måttsydda kavajer, vrålsnygga hängslen och allt annat som jag ville lägga vantarna på och blev nog lite yr av allt spännande som skedde i butiken, för senare på kvällen skickade jag ett DM till dom och frågade om jag inte kunde få praoa där en dag. Vet inte vad det var, men det var något nästan magiskt med stämningen i butiken; kunderna som kom in och provade sina färdigsydda trenchcoats, herrar i kostym som bläddrade bland tyger, någon som beställde en kavaj med ett innertyg bestående av silkiga flamingos. Jag ville liksom VARA där, veta allt det där som dom vet, lära mig hur man mäter, assistera kunder, bjuda på kaffe.

Jag? Knasig? Möjligtvis. Men med lite tur får jag praoa en dag och är redan orimligt upprymd över detta. Men tills dess väntar jag på min skjorta! Det ska bli riktigt, riktigt kul att få se den.

 

2 kommentarer till “Att vänta på en skjorta.

  1. Nyfiken på vad priset blir😀Jag har svårt att hitta rätt storlek, alltid något som inte är 100%, Stenströms skjortor är de som är bäst men att få välja allt själv, wauwauwau säger jag! Väntar med spänning på det färdiga resultatet🤩

  2. Awwwww 👌👌👌👌 Det låter spännande. Designen är alltid unik, du har en perfekt passform och en superfin kvalitet. Jag väntar också på resultatet..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg