I annonssamarbete med SKINCITY

Att ha bus-favoriter!

 

På badrumsskåpet i Drömmen står mina väl använda brun-utan-sol-favoriter och väntar på att få användas nästa gång.

Jag försöker ju undvika att sola i den mån det går; dels vill jag inte förvärra pigmentfläckarna jag har i pannan och dels vill jag inte stressa huden på det sättet som solen gör. Det vet vi ju alla vid det här laget. Det är ju inte 90-talet längre med solarium och babyolja och gud vet allt man höll på med.

Men; även om jag håller mig ute ur solen så vill jag ju fortfarande gärna ha lite färg och då är brun utan sol p e r f e k t. Obs på att den inte ger nåt skydd för solen så ni vet, men den ger en fin ”bränna” och man slipper känna sig sådär tröttblek som man lätt gör när vintern varit hård.

 

 

Tre absoluta favoriterna har ni här!

Om vi börjar från vänster så är det James Read Hydra Tan Mist (finns HÄR) och ja jag vet att det står för män på den men den är prick samma som den ”för kvinnor” bara att den här doftar, enligt mig, bättre (den vanliga finns HÄR). Detta är världens bästa uppfinning; en ansiktsmist man sprayar sig med i ansiktet och så får man gradvis en fin, solbränd ton. En sprayning gör alltså inte biffen utan du kan addera några dagar tills du nått det du vill ha. Går att spraya över smink och hudvård till och med! Jag brukar spraya som sist asteget för kvällen, dutta lite med fingrarna (skölj händerna sen) och så bums i säng. Blir aldrig ojämnt och aldrig gult och framförallt; lägger sig inte sådär läskigt i porerna. Svinbra helt enkelt.

Till höger om den har du min Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water (HÄR) som är den jag använder för kroppen. Ser till att kroppen är exfolierad först (med en scrub), smörjer in armbågar, knän och anklar med nån fet salva och sen kör jag igång. Trycker ut en klutt mousse på en handske och så startar jag alltid med smalbenen och går uppåt och tar allt utom ansiktet. De här är ekologisk, doftar snudd på ingenting och ska sitta på i 4-8 timmar innan den duschas av. Jag brukar ta den här på kvällen också en gång i vecka och sen sover jag med den och det har gått bra, man blir inte knallbrun utan får en ganska karamellig ton skulle jag säga? Som Banditens hud får när hon är i solen. Inga misslyckande med den här heller, som ni kan se finns det inte så mycket kvar i flaskan så den är välanvänd. Nån gång har jag applicerat två dagar i rad om jag ville ha lite extra skjuts, tips.

Och på sista bilden åt höger ser ni James Read Sleep Mask Tan Face (HÄR) vilket är en nattmask som har både bra saker för huden o c h en brun utan sol. Samma sak här, den ger dig färg gradvis så var inte orolig för att det ska bli knasigt över en natt. Bra som komplement om man är lite torr i huden tycker jag.

 

 

 

Så fick jag en förfrågan att visa tatueringen nu när den läkt och försökte att fixa den biffen själv i spegeln i morse men man ser ju inte ett dugg så det får jag nog göra om. Men! Man ser ju färgen på kroppen iallafall och det är alltså av foaming moussen här ovanför – ingen riktig sol alls. Jämnt och bra och lite karamelligt. Vad det gäller BUS tycker jag sommaren är bästa tiden, det är SÅ mycket enklare att få ett bra resultat när man redan har fått iallafall en nyans i huden redan.

Och det var det!

Brun-utan-sol-favoriter alltså.

I reklamsamarbete med SKINCITY

 

 

7 kommentarer till “Att ha bus-favoriter!

  1. Jag ska snart åka till Köpenhamn och letar efter ett mysigt hotell med bra läge. Vet att du bott på ett läckert hotell i Kph som jag frågat dig om en gång tidigare. Tacksam om du svarar ännu en gång.
    Med vänlig hälsning
    Marie

  2. Nice, blir lite sugen på att testa faktiskt…💋 Men! Hur funkar misten ihop med pigmentfläckar, förstärker den eller jämnar ut eller ingetdera? 🤔

    1. Jag tycker att det jämnar ut, eftersom resten av huden blir mörkare så de mörka fläckarna blir inte lika tydliga.

  3. De färgar inte av sig på kudde/lakan om du tar det innan du lägger dig? ☀️ Eller sover du väldigt stilla? 😉

    1. Nej ingen av de här har en appliceringsfärg (de är genomskinliga, många bus har ju en färg så du ska se var det går på) så de ger inga fläckar. Har jag gått och sprayat mig på salong måste jag sova i ett påslakan men det här är inte alls lika kraftigt.

  4. Åh ser fint ut. Jag lyssnade på ditt råd om placering av tatueringen och även på hon som tatuerade och jag tror att min hamnade ännu längre ner men jag är också sååå nöjd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg