Att ha fått kontoret tillbaka.

 

 

I helgen hade vi stor-röjar-helg, något jag längtat efter i en mindre evighet!

Det blri ju lätt så med ett sommarhus att man samlar på sig en jävla massa skit under fem år (kartonger, gamla färgbunkar, pantflaskor, en sliten soffa, gamla trädgårdsmöbler i plast som funnits se husets köptes och så vidare) och jag har längtat efter att ta en dag och bara kasta prick allt som vi faktiskt inte behöver. Och kontoret har varit ett sånt rum där allt skit hamnat; en stor stege, innerdörrar som suttit på under vintern och sen bara hakats av och ställts in, den gamla soffan, isoleringsskivor till fönsterna och allt annat man kan tänka sig. Man har fått gå som genom en labyrint när man passerar och nu fick jag nog, drog på mig arbetshandskarna och förvarnade mannen om att han skulle behöva köra släpet till tippen om några timmar.

Ungefär 4 timmar tog det att tömma hela huset på oönskat skräp och nu är det RENSAT!

Så så så så skönt.

 

 

Nu behöver man inte vada genom någon labyrint i det rummet längre, kontoret är tillbaka och jag får inte ångest av att titta in längre. Sådär ser det förresten ut när man står i badrummet och kikar in, osäker på om ni sett den vinkeln innan?

Det gamla skåpet jag köpte och målade förra sommaren är en riktig lifesaver; sväljer alla sommarkläder och handdukar och lakan och sånt som behövs när man är här.

 

 

Så visst; det är h e l v e t e s tråkigt att rensa men oj så skönt när det är klart. Vill starta den här sommaren med ett klutterfritt, öppet Drömmen där jag inte svär över att slå i tårna i stegar eller muttrar över o-ordning dagligen. Bara rent och luftigt och med sånt som jag faktiskt på riktigt tycker om.

Bästa starten jag kan tänka mig.

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha fått kontoret tillbaka.

  1. Så skönt med rensning! Bra jobbat- välinvesterad tid ändå! Du skriver så härligt om ert sommarhus- att jag själv blir sugen på att spana på ett 🙂

  2. Härligt!!!! Älskar den känslan. Har inte sett den vinkeln in till kontoret innan. Väldigt 👌

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *