I annonssamarbete med HEMMAKVÄLL

Att bygga ett godisbord för festligheter!

 

Nu är det ju skolavslutningstider och sommarkalas och midsommar och allt annat som händer som är så festligt att det inte är klokt. Och allt festligt bör ju firas, inte sant? Jag tycker det. Och gärna med godis eftersom godis är fint för själen och typ alla blir glada av godis. Jag är som ni vet stamkund hos Hemmakväll pga de har världens bästa godis (de svartröda peacemärkena, centerchokladen, vingummin, salta s-märken och så vidare) och är därför lite extra lycklig över att få bygga ett godisbord tillsammans med dom.

Låt oss titta på vad man kan göra! Allt man behöver är ett stycke bord och så påse med det man (eller mottagaren, jag och pojkarna har till exempel inte samma smak) tycker är gott.

 

 

Tadaaa!

Något att dricka, lite servetter, en blomma kanske och sen får resten vara goooodis.

Godis överallt!

 

 

 

Det jag gillar med Hemmakväll är att man hittar lite udda saker där också; som amerikanska ostbågar med jalapenos som bränner käften ur dig, såna där pastelliga tefat som ni ser på bilden, jellybeans och sånt som jag har svårt att hitta överallt. Och på ett godisbord varför inte bara välta ut hinken och lägga fram skedar så kan man gräva upp det man vill ha? Då ser man ju vad som finns i botten av hinken och så ser det lite extra stökfestligt ut, iallafall om det är till barn.

 

 

 

 

Visst blir man sugen att dyka in?

Bland klubbor, karamelliserade popcorn, tefat, lösgodis, kolaremmar och favoriter. Skulle lätt kunna göra detta till en babyshower också för övrigt slår det mig nu – varför tänkte jag inte på det när Nelly var gravid?! Vansinnigt mycket enklare än att baka 100 cupcakes med pastellig frosting.

Så där kom lite inspo till godisbord om du har en skolavslutning, ett kalas, en babyshower eller något annat stundande.

Ta hand om er så länge; så ses vi alldeles snart igen.

I reklamsamarbete med HEMMAKVÄLL

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att bygga ett godisbord för festligheter!

  1. Detta måste väl vara bästa reklamsamarbetet ever?! Du är ju redan världens bästa ambassadör för Hemmakväll 😉 Vårt hemmakväll la ner för ett år sedan så nu finns det inget gott godis att köpa i hela Värnamo.. suck 😢

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *