I annonssamarbete med SVEDEA

Att trygga den fyrbenta i familjen.

 

 

Ett stycke såpbubbleblåsande Buse och så Lisa som hoppar förbi; ivrig att fånga bubblorna som singlar ner mot marken. Lisa är ju också en del av vår familj, den utökade delen, den som inte bara innehåller oss tvåbenta utan även de fyrbenta som finns i vårt liv; våra fyra egna hundar och så de tre extramedlemmarna som min mamma har och som på sommaren är en självklar del i flocken.

Jag vet inte hur ni hade det, men förra sommarens värme tog hårt på våra hundar. Haggis framförallt; hon blev pangdålig och som många andra hundägare fick jag orolig köra in henne till djurkliniken som var närmast sommarhuset och få henne undersökt. Visade ju sig att hon var uttorkad trots mina försök att handmata henne med vatten, och hon behövde dropp och sprutor för att återställa vätskebalansen och hämta upp de salter och mineraler hon tappat. Vill inte ens tänka på vad det kalaset hade gått på om hon inte varit försäkrad, och då var det ju inte ens en olycka som skett eller nån sjukdom hon dragit på sig – bara en ovanligt varm sommar som helt enkelt blev för mycket för hennes stora kropp. Med hjälp av dropp i två omgångar piggnade hon på sig och lyckades sen hålla sig bra resten av sommaren, tack och lov.

Och det är just det här med försäkringar till fyrbenta som Svedea gör så bra. De är unika i mycket av deras villkor som jag skrivit innan; bland annat är de det enda försäkringsbolaget som inte gör undantag i försäkringsskyddet om man vill försäkra ett djur som tidigare haft en skada (så länge skadan/sjukdomen är utläkt och djuret är friskt) vilket för mig har varit ett problem med tidigare försäkringsbolag.

Dessutom ingår medicin alltid i Svedeas veterinärvårdsförsäkringar utan att man behöver teckna till några krångliga tilläggsförsäkringar; ytterligare en tjänst som man uppskattar något enormt den dagen det behövs. Och så det bästa; trygghet hela livet. Ditt djur får samma veterinärvårdsbelopp hela livet, det sänks alltså inte i takt med åldern på djuret så som det oftast är hos andra bolag. Enligt Svedea är det självklart att även den gamla hunden/katten ska ha samma skydd som de yngre djuren, och för oss med gamla djur är det en otroligt viktig fråga.

Mer om Svedeas djurförsäkringar och hur de tänker kan ni hitta HÄR.

Och snälla; ha inte ditt djur oförsäkrat om det går att undvika. Den dagen man behöver sin försäkring är det ovärderligt.

I reklamsamarbete med SVEDEA

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att trygga den fyrbenta i familjen.

  1. herregud hur jag älskade såpbubblor. Underbara rörliga bilder, en bild säger mer än tusen ord.

    🐺🐶🐰🐴Djurförsäkring är viktigt. Jag hade också en för min katten. Jag var glad att jag hade den. Hon täckte alla veterinärakostnader och myckert mer. Bra inlägg Emma. 🙌

  2. Min dotter har investerat i vätskeersättning för djur samt ett kyltäcke till sin Aussie. Alicia (hunden) tyckte att Vätskeersättningen var jättegod, och täcket hoppas vi funkar bra varma dagar i sommar.
    Bra försäkring är en trygghet, bra inlägg.
    Och vem älskar inte såpbubblor 😃👏🏻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *