I annonssamarbete med FINDUS

ATT HA EN MÄTTANDE LUNCH!

 

Och så var det dags att testa den andra smaken av Findus vegansk nyhet Veggie Sides!

Veggie Sides är tänkt som ett bra tillbehör (ett alternativ till kolhydrater) men funkar alldeles utmärkt som egen måltid också tycker jag, bara att addera lite så blir det matigt nog. Tidigare gjorde vi ju naan med ost och Veggie Sides, och den här gången tänkte jag använda deras andra smak Quinoa, broccoli & pumpa som en lunch. Så vad kan man hitta på?

 

 

Jo; till exempel en varm sallad med nybakt bröd och rädisor!

Så himla enkelt; det enda som tog lite tid var att baka brödet men att lägga ut ruccola på en tallrik, lägga över Veggie Sides och addera kryddor och rädisor och hemmaodlad gurka gick på nolltid. Veggie Siden fräser man bara upp i en stekpanna på några minuter med olivolja och de kryddor man tycker om och sen är den klar att servera – antingen som tillbehör eller som här; som en del av en måltid. Snabbt, enkelt och vegetariskt.

Veggie Sides säljs än så länge på Coop, och mer om produkten hittar ni HÄR.

Svårt att göra det mycket enklare, faktiskt.

I reklamsamarbete med FINDUS

1 kommentar till “ATT HA EN MÄTTANDE LUNCH!

  1. Jag har alltid varit en person som hållit ett öga på hans mad och diet på grund av min RA. Emma trevligt att se du dela sådana värdefulla idéer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg