Att ha ett Spöke överallt.

 

Denna hund, alltså.

Så fort du tar fram kameran ’är hon där – bara att vinkla den neråt så ser man henne: våldsamt viftande svans, framben som krafsar mot dina lår, bedjande ögon som säger snällatauppmig!snällatauppmig! tills man ger efter och säger kom och då skuttar hon rakt upp och räknar med att bli fångad och buren i famnen som en liten bebis.

 

 

 

Japp; sittande vid fötterna, storögd och ivrig att bli älskad.

Så mycket hund i ett så litet format.

En fickversion av kärlek.

9 kommentarer till “Att ha ett Spöke överallt.

  1. Men jösses så söt!! Jag är dålig på att kommentera men jag är inne och läser på din blogg varje dag. Jag brukar läsa en hel del andra bloggar också men jag måste bara få säga att din blogg är min absoluta favorit. En bra blandning av (bra) samarbeten, livet, recept, barn, hundar, mode. I love it! Ha en fin sommar och semester.

  2. Så ljuvlig 💕 Jag har själv en italiensk vinthundstik och en whippettik. När jag var yngre var min högsta dröm en skotsk hjorthund… Så jag blir så lycklig av dina hundinlägg med underbara foton och att se någon annan med samma vinthundspassion 😊

  3. Så sött litet spöke man smälter verkligen.
    En liten fråga om du skulle vilja visa lite mer mode jag saknar dina fina outfits bilder

    1. Ja absolut, det kommer! Det är en mer praktisk fråga än något annat just nu; är ju i skogen med noll vuxen som kan hålla kameran 😂

  4. Haha! Detta påminner mig så mycket om min ena dvärgpudel Ian. Ett litet underbart nervknippe som älskar att bli fotad. Eller fotad är kanske inte själva huvudgrejen, men att få ett uppdrag, bli sedd och kanske till och med få en liten godis. Illustreras bra här på min sambos hemsida. Han fotar hundar och Ian har fått ett alldeles eget album, Howlin’ Ian.

    https://www.umeahundfoto.se/Dogs/Howlin-Ian/

    Att jämföra med bilderna under rubriken Ian & Miró vilket var innan han blev tossig framför kameran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg