Att njuta detta.

 

Det är så lätt att ta det för givet den här tiden;

skogen precis utanför dörren, grusets knastrande under fötterna, morgonsolen på trappan, sjön med sitt lena vatten. Noahs uppenbara njutning av att vara så mycket ledig; tiden jag får med honom och Leo och som aldrig kommer tillbaka utan måste tas nu, den lilla ilande känslan av stress i bröstet ibland när dagarna går och man plötsligt lagt en hel juni bakom sig och är på väg in i juli. Att så mycket sommar redan är borta, att tiden krymper tills det inte längre är varm sommarsol på trappan utan så kallt att vi tillslut får ge upp och stänga för säsongen.

Men man får inte tänka så, inte stressa över det som ännu inte kommit, även om det är lätt.

Det är svårare att vara n u, svårare att bromsa upp tanken i det som sker här och inte det som kommer ske sen. Men man måste. Så jag ignorerar den där ilningen, skakar den ur kroppen och kliver ut där i skogen med Noah och Spöket och solen genom grantopparna – för att jag kan.

Nu.

Och det är det som räknas.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att njuta detta.

 1. CARPE DIEM, quam minimum credula postero.
  Profitez bien de ce bel été. Amitiés
  Bisous de France

 2. Vilken vackra bilder ❤️håll med dig 🙌
  Aldrig, men aldrig ta en titt i framtiden
  Du saknar de vackra stunderna som körs här och framför dina ögon. Tänk inte på vad som kan vara nästa vecka, tänk vad som är här idag och imorgon.

  Njut av stunderna i livet, njut av de vackra ögonblicken i ditt sommarhus med din familj med Spöket, Hagg och alla skogentrolla som dansar omkring dig.

  Ja du kan, gör det! ❣️🌺🤘Att önska en bra start på helg..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *