Att ha sommarsovrum.

 

Hej i sommarsovrummet!

Det är ju här uppe vi spenderar kvällar och nätter så snart det är varmt nog (och sen blir det ju t o k-varmt istället som ni vet) och jag tycker så himla mycket om det där rummet. Drar man ner mörkläggningsgardinerna blir det becksvart och man sover som ett litet barn. Det bästa är nog ändå om det regnar; då känns det som om man ligger och lyssnar på en tekokare som precis börjat bubbla. Vet ni vad jag menar?

 

 

Här bäddat med påslakan från Hemtex och en miljon kuddar, för jag tycker att man inte kan ha nog av just såna – jag har två under huvudet och en mellan låren så bara till mig går det ju tre. Och så flera som man kan stoppa bakom ryggen om man sitter och läser; längst bak är det två 90 x 70-kuddar som håller ställningarna så att man mjukt kan sjunka tillbaka utan att ha hårda järnpinnar mot ryggraden.

Och sängen ja; den är ju från IKEA men målad med Annie Sloan första sommaren. Tyckte en blekgrön passade alldeles utmärkt i ett sommarhus och så blev den ju något annat på nåt vis.

Här sover vi alltså. Tack för titten.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha sommarsovrum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *