I annonssamarbete med INDISKA

Att ha sommarklänningar.

 

Letar du efter långa, svepande sommarklänningar?

Då kan jag tipsa om att Indiska har just det; massor av klänningar för sommarens alla tillfällen med svepande siluetter och fint fall. Själv tycker jag att en lång, fladdrig klänning är något av det somrigaste som finns och framförallt väldigt bekvämt. Inget som sitter åt, inget som skaver.

Här kommer två stycken favoriter ur Indiskas sortiment:

 

 

 

 

Den gröna klänningen med lös midja och tjockt fint fall hittar man HÄR.

 

 

 

 

Och den här roströda skönheten hittar man HÄR.

Och i samarbete med Indiska har ni nu 15% på allt till ord pris (ej på rea eller presentkort) med koden EMMASOMMAR2019. Koden gäller till och med den 11/8 både online och i butik, och vill du handla i butik är det bara att ta en skärmdump på det här inlägget med din mobil och visa det i kassan så får du 15% även där. Hela Indiskas utbud online hittar du HÄR.

Sommarväder är klänningväder, inte sant?

I reklamsamarbete med INDISKA

 

6 kommentarer till “Att ha sommarklänningar.

  1. Reflekterar hur fint och naturligt Du visar upp kläder Emma. Inget nytt under solen i och för sig…men goda saker är bra att upprepa.
    Ditt hår så vackert !
    Kram från Ninni.

  2. Gosh hur underbart. ❣️ Du har benen och kropp för det. Jag är en liten troll på 160 cm och så liten för så vackra sommarkläder.. 🙂

  3. Jag hittade till din blogg för bara några månader sedan och vill bara tacka för raderna och bilderna du delar med dig av. Jag känner mig alltid så harmonisk när jag besökt dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg