Att ha salta vindar.

 

 

Vi är ju inte ”hemma” så mycket under semestern utan mest i Småland, men när vi väl ÄR hemma och vädret tillåter så passar vi på att ta stranden för att få lite salta vindar och vågor och annat vi inte har i sommarhuset. Och vindar kan man verkligen säga att man garanteras eftersom det a l l t i d blåser på stränderna här; de mer rutinerade Ystadborna har vindskydd med sig att bygga upp för att få lite lugn medan en annan ligger och trycker sig mot sanden och säger helvete vad det blåser?! och försöker samla ihop den pocketbok man har med sig och som lever ett eget liv i blåsten.

 

 

Men visst; det är vackert.

Det är vackert och havet är starkt och svalkande och jag älskar den där hinnan av salt man får över kroppen efter att ha torkat efter ett dopp. Och pojkarna kan leta snäckskal, fina stenar, måsfjädrar och skrot vilket kan hålla de där två sysselsatta en väsentlig tid och det är alltid tacksamt.

S e m e s t e r.

Det är precis vad det är.

 

3 kommentarer till “Att ha salta vindar.

  1. Semester ändå – det är bra fint alltså. Hur man än väljer att spendera den.
    Idag blir det Stockholms skärgård för vår del. Det blir fint det.
    Ha en fortsatt fin semester <3
    Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg