Att göra en hall.

 

Det fattades en hallmöbel hos kunden; någonting att slänga av sig skor och nycklar och annat på – men jag hittade inte rätt.

Så tog jag en tur till ILVA och fastnade för designen på den här, men färgen var inte rätt. Det är ju dock, tack och lov, lätt att fixa. Så istället för att jaga vidare när bordet i övrigt var perfekt så blev det så att jag tog det här och sen plockade fram färgen som var kvar från när köksluckorna målades och satte igång med att göra det mer anpassat för just kundens hem.

 

 

Och n u smälte den in!

Exakt samma färg som skåpsluckorna (jag gjorde likadant; slipade, målade med en snickerigrund och sen tre lager av Dazzling Calaiz), en spegel (även den från ILVA) och lite småpynt och så blev det en perfekt hallmöbel som inte tar så mycket plats i djup men ändå fyller en stor funktion. Det ska dit en lampa också men inget som är akut, huvudsaken är att hallens långa vägg nu inte längre är så tom och att ytan blev mer praktisk.

Sagt det förr och säger det igen; målarfärg alltså.

Det bästa som finns.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att göra en hall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.