Att ha en soffa också!

 

Ja så här såg det ju ut i ”vardagsrummet” hos kunden från allra första början som ni säkert minns.

Och sen blev det såhär:

 

 

Bättre, men ännu fattades ju såklart något.

Detta:

 

 

Ett stycke soffa!

Ja inte bara en soffa; utan en komplett liten hörna med soffa, soffbord, lampa, fåtölj, gungstol, matta med mera.

Gungstolen är kundens egna, soffbordet från Olsson&Jensen, mattan får ett helt eget inlägg sen för det är den värd, jag hittade en ”kruka” åt växten tillslut som ni kan se (en korg i tyg från Åhléns) och så soffan då och en vrålsnygg stol med flätade band i cognacsfärger.

 

 

 

Soffan är en riktigt prisvärd sak från Trendrum som jag stökat till med lite plädar, nån extra kudde i mörkare färg och ett fårskinn. Att soffan dessutom heter Spöket var ju bara en bonus haha, tänker på mitt egna lilla Spöke här hemma. På soffbordet har jag lagt vinylskivor för att skapa lite höjd – det är ett tips om ni vill ha något annat än coffee table books men inte vet riktigt vad.

 

 

Anledningen till att jag valde en ”hård” fåtölj eller stol istället för en fluffig i tyg var för att det annars skulle bli för fluffigt i balansen där nere eftersom soffan i sig är så himla mjuk och inbjudande, så för att ändå behålla det där ”maskulina” blev det en sånhär. Den är dock väldigt bekväm att sitta i ändå, så inte bara något som står där enbart för att vara snygg. Stolen är också från Trendrum och heter Porto; på kundens budget fick vi ihop mycket därifrån istället för att bränna allt på något dyrare.

Heeelt klart är det dock inte för det är fortfarande saker som ska göras över soffan – idag hänger där ju bara en spegel och en tavla men tanken är att det ska bli en tavelvägg med inramade minnen och artefakter så jag har gett kunden uppdrag att leta ramar på loppis och när vi fått ihop tillräckligt många passande åker de upp. Så fortsättning följer!

Men visst är det ett hem?

 

 

 

 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att ha en soffa också!

  1. När jag vinner på Triss ringer jag dig direkt för att göra om hela min lägenhet😄
    Den där taggiga grejen på soffbordet, vad är det för nåt och var hittar man den?

  2. Dum fråga kanske men ska ni ha tv? Man ser sällan tv i stylade hem… vore kul att ha tips på att få en tv att se snygg ut…😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.