I annonssamarbete med BY PELOTE

Att lufta sig.

 

Ibland måste man ju ut och lufta sig, så vi åkte till Växjö för att strosa runt på stan, äta Indiskt och njuta av tillsammanstid. Vädret var ju som det varit den sista tiden haha, men strunt i det – man har liksom vant sig vid ovädershimmel vid det här laget och hinner oftast hem innan det brakar loss i vilket fall.

Jag såg ut såhär!

Byxor från Asos, gammal väska från Malene Birger och så s k j o r t a n! Minns ni att jag var hos By Pelote och tog mått och valde färger och tyger och knappar för en skjorta? Såhär blev den alltså och det är den mest perfekta skjorta jag ägt; förmodligen för att den är uppsydd för mig och därför sitter prick som jag vill ha den.

 

 

Och det bästa?

På sidan, nästan på pricken där min riktiga sitter, är min tatuering inbroderad!

Tycker att detta är så fantastiskt festligt.

 

 

Japp, Växjö med domedagshimmel och lite sommar kvar där borta i horisonten.

Men vi var på uppdrag; jag behövde hitta kuddfodral inför en fotografering, mannen skulle ha Resorb Sport för han har också kommit i medelålderskris nu och har börjat springa (ja ni vet; män börjar antingen cykla eller springa så jag är tacksam att det blev det senare – själv tatuerar jag mig i kris vilket känns lite mindre ansträngande än att satsa på ett mara) och så behövde Leo nya gympakläder för när skolan drar igång igen.

Så med siktet på det strosade vi runt i butiker efter att först ha grundat med en riktig kalaslunch på det Indiska stället.

 

 

Vi hittade allt vi behövde och jag testade GB:s version av saltlakrits men sorry GB; Sia vinner den där överlägset. Sias saltlakrits är liksom saltlakritsig hela alltet medan GB:s version är typ vaniljglass med saltlakritsstråk i. Himla skillnad.Jag har blivit petig med min saltlakritsglass, jag.

Ja och det var alltså det!

En eftermiddag i Växjö.

 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att lufta sig.

 1. Åh har du provat att göra egen? Jag köpte saltlakrispulver hos en butik som säljer bara choklad och lakrits på Kungsholmen 🥰 vart sååå god!

 2. Skjortan är SÅ jäkla snygg! Både färgval, som är tack vare dig och så passformen då! Blev väldigt sugen på att någon gång sy upp en egen. Blev det hiskeligt dyrt? Förstår att det beror på material etc men på ett ungefär?

  1. Inte alls så dyrt som man kan tro! Beror såklart på tyg och tillval, man kan säkert göra en jäkligt flådig version, men annars som typ en märkesskjorta.

 3. Vilka snygga kläder och du bär verkligen upp dom 😊
  Även min man började på gym här efter semestern 😂
  🤗☀️

 4. Hej Emma! Tycker om din tatuering och framförallt att du låtit tatuera in ord som betyder ngt speciellt för dig. Vad står dina ord för, för just dig? Om du vill dela med dig.. funderar på att göra som du, tatuera in ord som är viktiga och betyder ngt för mig. Men har inte bestämt ännu vad det blir. Kram

  1. För mig är den betydelsefull i två delar; jag är nämligen drottningen av att trycka ner allt så den är en humoristisk blinkning gällande det, men sen är jag också en sån som (när allt väl väller upp) ÖVERkänner och analyserar och tänker tio varv för mycket och letar överallt och efter allt – vilket inte heller är så lyckat. Så då blir den en påminnelse om att inte känna efter för mycket; att det som finns finns och ibland betyder det bara vad det betyder liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *