I annonssamarbete med JOTEX

Att ha hittat världsvackra barnrumsdetaljer.

 

Ja men titta; vad har vi där?!

En gigantisk, fantastisk val som ligger och pöser på sängen här i Drömmen i Noahs och Leos rum. Tyckte den var helt gudomlig. Liggande på sängen, över ett skåp eller på golvet – kan tänka mig hundra platser den här skulle vara vacker i ett rum och dessutom är den älskad av Noah. Hittad var? Hos Jotex, som för övrigt poppat upp sig något otroligt och nu har hur mycket som helst som jag vill ha.

Handlat mycket där inne till lägenheten jag inreder eftersom priserna är riktigt bra och man kan hitta saker som känns unika utan att för den delen bli ruinerad (sänggavel är köpt där bland annat och många dekorationer) och nu har de alltså lanserat en kollektion för barnrum kallad ”Mini” och man blir lite tokig så fint det är!

 

 

Så Noah fick en gigantisk, vacker val att tycka om –

och vad fick Leo då?

 

 

Jo, den här!

En precis lika vacker dekoration, perfekt för ett barnrum, i form av en astronaut. Kommer med vajer att hänga honom i så att han kan vara på språng från en vägg eller sväva i ett tak för den delen; någonting för varje liten rymdintresserad.

 

 

Så han hänger nu på Leos rum mellan en superhjältecape och en rymdbok – kunde ju inte bli mer passande tänkte jag.

Så det var två tips på detaljer från Jotex men jag lovar att du kan hitta m a s s o r där inne; både för barnrum och för vanliga rum. Och med koden EMMA20 har du nu 20% på allt till ord pris (exklusive elektronik) – koden gäller alltså på hela utbudet och inte bara från deras Minikollektion. Koden gäller till och med 25/8.

Hela utbudet finns HÄR, valen hittar du HÄR, astronauten till r i k t i g t bra pris HÄR 

Kika in vetja!

Lovar att ni kommer förälska er i något.

I reklamsamarbete med JOTEX

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Att ha hittat världsvackra barnrumsdetaljer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *