I annonssamarbete med BAGAREN&KOCKEN

Att duka upp för kräftskiva!

 

 

Häromdagen hade jag något av de roligaste fotouppdrag jag vet; nämligen att få skapa en dukning och sen dokumentera resultatet. Det är Bagaren&Kocken som har en Kräftskivekampanj (HÄR) och behövde bilder, och jag var inte sen att ställa upp om vi säger så. Ni som varit med ett tag vet hur jag känner för att skapa dukningar, och det här var extra roligt för jag ville göra en kräftskivedukning som inte innehöll de klassiska grälla färgerna eller partyhattarna ni vet? Bara för att man ska äta kräftor behöver ju inte allting vara klarrött.

Ska vi se hur det blev? Kanske får även ni lite inspo för er nästa middagsbjudning, kräftor eller ej.

 

 

Bleka färger, linneservetter, magiskt porslin från Mareld, persikor, eucalyptuskvistar från trädgården – det behövs inte så mycket mer för att skapa en känsla. Istället för duk valde jag att använda kökshanddukar under tallrikarna, och när servetterna är så löst knutna behövs ingen extra dekoration tycker jag. Bara en slarvig, lite bohemisk känsla med skrynkliga tyger och kräftorna i en rejäl gjutjärnsgryta. Och hur snygg kolsyremaskin?! Nog den vackraste jag sett tror jag.

Och det var mitt bidrag för en kräftskivedukning, det!

Hoppas ni fick med er lite inspiration för nästa gång ni vill duka upp ett bord <3 Och kampanjen pågår till och med den 25/8.

 

I reklamsamarbete med BAGAREN&KOCKEN

 

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “Att duka upp för kräftskiva!

 1. Bonjour Emma,
  La mise en scène de vos photos font penser aux plus belles natures mortes des grands peintres du XVIIe et XVIIIe siècle. Vous avez beaucoup de talent et une une vraie personnalité. Je suis admirative…
  Je vous souhaite une belle fin d’été. Bisous de la Vendée…

 2. Wow wow wow!!!
  Vilket gaaaalet vackert kräftkalasbord! Blev så sugen på kräftor nu 🙂
  Å den guldiga vattenmaskinen…huuur snygg liksom?
  Vill ju bara slänga ut den fula vita plastiga vi har hemma…
  Kram Anna

 3. Hej! Vilken vacker dukning! Har försökt läsa mig till om Mareld tallrikarna i serien Odd tål maskindisk men hittar ingen info. Vet du? Mvh Lotta

 4. Vilka fantastiska bilder!!!!!
  Så smart med kökshanddukar till dukningen!
  Bilden med händerna som häller upp dricka i glaset, magisk!

 5. Väldigt snygg dukning!
  Jag försökte hitta knivarna som du har på ostbrickan på Bagaren och kockens hemsida, men lyckades inte hitta dem. Var hittar man dem?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *