Att säga hej från sovrummet.

 

Ett sömnigt hej från sovrummet idag;

ljuset har redan börjat bli sådär lite kornigt och Haggis suckar extra djupt från sin plats den här tiden på året. Alla är lite sömniga över lag känns det som? Det hör till, antar jag. Skiftningen.

Men här inne ser det ut precis som vanligt; bara ett par nya sängkläder jag hittade på HM Home och som fick bäddas med igår eftersom det är en sån himla skön känsla med renbäddat, särskilt om man sprayat lite linnevatten på lakanen också innan man kryper ner.

 

 

Buketten från Blomsterpigan håller sig otroligt nog ännu och fick flytta in här ett tag – det är så bra när buketter görs av blommor som står en mindre evighet eller är lika vackra torkade som fräscha. Förstår inte alls grejen med snittisar som är fina i tre dagar och sen måste slängas? Jag vill njuta av mina buketter, länge.

Idag ska jag försöka jobba undan i raketfart, lite vabb av Noah och annat har gjort att jag hamnat på efterkälken så lite ostörd arbetstid ska bli guld värt (ni vet hur det är) och så ska jag försöka ta en låååång promenad med hundarna ikväll och vakna till lite av luften.

Men för nu; ett sömnigt hallå från sovrummet.

(Och en stooor önskan att krypa ner igen).

3 kommentarer till “Att säga hej från sovrummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg