Att ha firat Leo!

 

Så hur var Leos födelsedag?

Jättefin!

Vi startade med den traditionsenliga tårtan på morgonen, och eftersom Leo inte gillar vispad grädde är hans val alltid morotskaka och helst den jag bakar (i andra hand den från Olof Viktor vilket jag tycker han är galen när han säger för den från OV är bra mycket godare än min, men hey – tack tack) och paket.

Om ni har barn i samma ålder ungefär och undrar vad han fick så blev det följande: en gamingstol och ett par gaminghörlurar så han har en bra grund att bygga sitt gamingrum på, en Tomu-tröja, tre Pokemóngrejer och så insättning till hans framtida fond.

 

 

Ljusen tändes och lillebror var pepp och vaken och tyckte att Leo fick väl KOMMA UPP NÅN GÅNG så att firandet kunde starta. Noah har för övrigt lärt sig ordet ”lömsk” nu och använder det i allehanda sammanhang, och det är lika hysteriskt roligt varje gång. Vet inte riktigt varför, det är något med en femåring och lömsk som gör en oslagbar kombination.

 

 

Så vi väckte Leo med sång och han kom ut i köket alldeles nyvaken och sömnrufsig och blåste ut ljusen. Sen gjorde han världens sjukaste grej som DEFINITIVT inte kommer från mina gener om vi säger så; han öppnade de två minsta paketen och sa sen jag ska spara de andra så jag har de när jag kommer hem.

Herregud?! Vilken karaktär ungen har?! Jag är 39 och sliter upp allt jag kan sekunden jag vaknar, här sparas inget ”till senare” det kan jag lova. Det där är verkligen hans pappas genpool, den saken är säker.

Och så hade vi en födelsedagsfrukost och planerade kalas (blir ju ett kalas med klasskompisarna sen också) och njöt av att ha en åttaåring i huset.

Igen: HUR KAN TIDEN GÅ SÅ FORT?!

Övergår mitt förstånd, faktiskt.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha firat Leo!

  1. Oj, då har jag läst din blogg i drygt åtta år! Tiden flyger när man har roligt! Ser fram emot att läsa här i ytterligare många år framöver.😊 Grattis till er båda – både till födelsedag och till att ha varit mamma i åtta år.🎈

  2. Vilken sympatisk liten man. Han har redan stora gener. Fantastiska gåvor, hans spelrum kan starta. Sweet att höra att du har hade en episk födelsedag 💕

  3. Ja de är skrämmande vad fort tiden går! Mina är 11, 9 och 5 år. I våras hittade jag en film av mina grabbar när de sitter i sandlådan och leker med traktorer, de var 2 och 4 år. Gud så små och söta 🙂 jag grät en skvätt för jag blev så rörd över filmsnutten och hur små de varit. Man glömmer så fort. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.