Att önska för sin födelsedag.

Blir mycket födelsedagsprat här nu, men det är ju faktiskt så att vi liksom lyckas fylla år nästan allihop inom loppet av en månad. Först Leo den elfte och så jag den 29:e och sen mannen den 8:e november, och då får man lov att göra det-här-önskar-jag-inlägg.

Så vad önskar jag då?

 

 

Kvinnor!

Jag önskar mig alla mina fantastiska kvinnor, allra helst på en resa till Paris. Det kommer ju inte gå såklart, men önska får man och det är precis vad jag gör. Men förutom den obligatoriska prinsesstårtan till frukost som jag alltid önskar mig och en massa kramar och pussar här hemma så önskar jag mig tid med de bästa personer jag vet. Tänk att man kan ha sån tur i livet att man fått så fina vänner? Och som man dessutom fått uppleva så mycket med; resor och galna temafester och vaxpartyn och boulekvällar och middagar och överraskningsfiranden och möhippor och babyshowers och gud vet allt. Eftersom jag bara fyller 39 (eller det är väl inte så bara men det är inte jämt) så tänkte jag nog inte göra nån dunderfest, det får vänta tills nästa år, men precis som förra året då jag fick en kväll med mina bästa önskar jag mig exakt samma sak i år igen. Kanske en spahelg eller en helg på Pigalle i Göteborg eller en middag eller en lite mindre fest med tema ”Finlandsfärja” – vi får se?

Men vänner.

Den bästa present man kan få.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att önska för sin födelsedag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *