Att ha haft tjejhäng!

 

Aaaah; tjejhäng! Det är nog det bästa?

Och just det fick jag när Johanna hade bjudit in till event på Klinik Wiking inne i stan för att prata hudvård. Jag mötte upp Bea (tjejen jag fick fota innan hennes bröllop om ni kanske minns?) och hon var slående vacker som alltid. Utseendet är inte allt men jag slutar aldrig förundras över hur mina vänner på något vis verkar liksom stråla? Som om de är upplysta från insidan och liksom ångar värme och glöd.

 

 

En lite suddig jag! Hur jag var klädd kommer det lite mer bilder på sen tror jag, här var jag mest påbyltad i gammal Malene-rock och något så ovanligt som klackar. HUE KALLT HAR DET INTE BLIVIT?! Jag fick panikköpa handskar för en vecka sen för mina fingrar höll på att trilla av när jag var utomhus.

 

 

Uppe på Klinik Wiking välkomnades vi med bubbel och alla som ville fick prova på en Retinolbehandling. Jag kunde tyvärr inte göra det, min hud är ju så vansinnigt känslig nu för tiden ni vet och nu när jag äntligen tycks ha fått tillbaka min hudbarriär ville jag inte stressa den, men det var svårt att låta bli för retinol är ju typ det härligaste man kan få i ansiktet.

 

 

Johanna <3

Ännu en kvinna jag alltid blir lite förstummad när jag ser.

 

 

Vi slog oss ner här och pratade medan det vällde in kvinnor och ganska snart hade vi hittat nya vänner. Älskar när det blir en så inkluderande miljö och alla pratar med alla och att när kvällen är slut kramas man med folk man för tre timmar sen inte ens visste om att de fanns och som man är så glad över att ha träffat. Jenny är en sådan, men henne får ni också höra lite mer om i nästa inlägg tror jag – jag fick en sådan girlcrush på henne att det inte är klokt.

 

 

Och Mathilda såklart! Malmös Kardashian; en av de roligaste jag vet på ett sådär härligt vasst sätt och samtidigt så fruktansvärt ödmjuk och omhändertagande.

Så efter skratt och bubbel och prova-på-behandlingar (som jag ju då tyvärr inte kunde göra – men jag fick erbjudande om att ge er 50% på behandlingen om någon var sugen på en retinolboost, hojta till i så fall så skaffar jag fram en kod åt er – ni kan läsa mer HÄR) gick vi vidare till boulebar för att avsluta kvällen på tre av deras banor med en turnering på blodigt allvar.

Men som sagt; det tar vi lite senare.

Nu ska jag pussa pojkar, äta frukost och rasta tre otåliga hundar.

 

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ha haft tjejhäng!

  1. Underbara bilder Emma 😍👍

    Jag älskar ditt utseende mest. Han passar så bra till hösten, och han är inte pompös. Dessutom ser du bra ut med det. En lantlig stil till en flicka från landsbygden <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *