Att ha ett silkesmjukt tips!

 

Där, på skåpet i vardagsrummet, hänger något alldeles underbart.

Och ja ja  jag vet – julstjärnan är uppe och det ligger glitter lite nonchalant över skåpet men jag hade ännu ett julprojekt på gång så det fick helt enkelt dras fram igen och så är det med det. Men tröjan! Åh. En alldeles ljuvlig sak i cashmereblandning som jag tvärnitade när jag såg i skyltfönstret eftersom jag redan hade köpt ett linne i samma blandning från den butiken för kanske ett halvår sen och det är ännu det skönaste plagg jag har.

 

 

Hittade både linnet och denna på Intimissi på Emporia och det är, på riktigt, det mjukaste du kan ha på dig. Ultratunn och sidenmjuk och varm – perfekt att ha under en stickad tröja eller som jag mest använder det: hemma när man bara vill vara varm och bekväm och gosig. Såg att de fanns på nätet också (HÄR) och priset på 349 kr är riktigt bra – ännu bättre var att de hade ta två betala för en på Emporia när jag var där, så jag fick TVÅ såna här för samma pris. Bästa tjejmatten ni vet. Finns som linne, med polo och som body också om jag inte har fel. Men in och känn, ni kommer älska!

Så det får bli dagens tips för er som letar det mjukaste mjuka till hyfsat pris!

Själv skulle jag kunna ha en i varje färg.

 

1 kommentar till “Att ha ett silkesmjukt tips!

  1. Kashmir är helt underbar. Din tröja ser så supergott ut. 👍😍 Jag tror att kashmir ser bäst ut i vitt och mörkt. Jul kan vara det hela året, låt dina dekorationer hänga🎄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg