I annonssamarbete med BE-KIND

Att sååå önska att jag kunde äta nötter!

 

Som ni vet är jag ju nötallergiker, men jag blev det när jag var runt 12 så jag minns fortfarande smaken av nötter – något av det godaste som finns, eller hur? Så ja; vansinnigt trist att inte kunna få uppleva det längre, men det hindrar ju dock inte att resten av familjen kan få njuta bara för att jag inte kan. Leo ÄLSKAR nötter och väljer gärna det på lördagar och Noah har en grej för mandlar, och mannen – ja, han äter allt i nötväg så länge det inte är täckt med wasabi.

Så ni må tro att det var en hel del hejarop här hemma när jag fick en leverans full med härliga nötbars från BE-KIND i olika smaker. Som julafton ungefär.

 

 

BE-KIND är ett snack som är både näringsrikt och smakar gott, plus att de är gjorda med bara högkvalitativa ingredienser och inte en massa konstigheter. Extra plus tycker jag det är att man kan se innehållet genom förpackningen? Älskar såna lösningar, att jag som kund inte ska behöva stå och gissa vad jag planerar att stoppa i munnen. Perfekt on-the-go-storlek också att ha i väskan som mellanmål om man vill få i sig något mer näringsrikt än det man kanske lätt annars väljer när man börjar dippa i humöret (även det jag saknar med att inte kunna äta nötter; jag VET ju hur himla bra fetter det är och skulle gärna ge det till min kropp). Dessa är dessutom glutenfria och gjorda med plantbaserad protein, inga konserveringsmedel och högt fiberinnehåll vilket är super för mättnadskänslan. Mannen tog genast en handfull med sig ut på kontoret för att ha som snack efter att han har varit ute och medelåldersjoggat på kvällarna; bra mycket bättre än en ostmacka liksom.

 

 

BE-KIND kommer i olika smaker och finns att köpa på Ica Supermarket, ICA Kvantum, ICA Maxi, ICA Nära (utvalda butiker), City Gross, Matöppet, Matrebellerna, Circle K , OK+, ST1/Shell (utvalda butiker), Selecta (i deras maskiner ni vet, de som brukar finnas på typ flygplatser och tågstationer) med flera så de är lätta att hitta, och mannen ger samtliga smaker full pott men tyckte lite extra om den med mörk choklad, nötter och seasalt.

Mer om de olika smakerna och produkten i sig kan ni läsa HÄR.

I reklamsamarbete med BE-KIND

 

4 kommentarer till “Att sååå önska att jag kunde äta nötter!

  1. 🙌🤗Yeah BE KIND bar är mycket välsmakande. Jag är ett stort fan av mörk jordnötssmörs-choklad. Synd att du har en nötallergi, du kan inte äta den.

  2. Åh jag blev allergisk mot skaldjur efter graviditet så hemskt, älskar skaldjur!! Åt ofta innan. Min man började misstänka när jag fick fruktansvärda magkramper, svettningar och illamående, sen började det klia i munnen och svida. S Å tråkigt… men det är bara att gilla läget, tål fisk och rom som tur är ändå. Kram till dig! Älskar din blogg <3

  3. Hos de allra flesta är nötallergin främst ett psykiskt fenomen.
    Jag arbetar som flygvärdinna och om du bara visste hur många ”extrema
    Nötallergiker” som helt symptomfria vistas inutrymmen med både 1 och 10 nötter i sätena….Inte precis så att vi totalsanerar planet mellan varje flight…

    1. Hahaha det kan jag tänka mig och jag är inte SÅ allergisk; jag äter allt ”med spår av”, kan vistas bredvid någon som äter och måste inte ha köket på en restaurang sanerat innan jag kommer, men jag kan inte stoppa en full nöt i munnen och käka för då svullnar hela käften upp och det blir lite jobbig stämning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg