Att ha firat sin födelsedag!

 

Jo men jag fyllde ju år! 39 och allt, här i tisdags.

Väldigt bra ålder måste jag säga och den firades precis så som jag ville: med den traditionsenliga tårtan på morgonen (fast jag måste erkänna att jag nu nog uppnått en ålder där jag måste grunda med nånting mer, jag mår aningen illa av en stor bit prinsesstårta som ensam frukost på fastande mage vid klockan 08) och paket och teckningar från barnen. Jag fick det jag alltid brukar önska; ansiktsbehandlingar, naglar, sånt som är ren lyx och som alltid är trevligt att få. Och ett par nya hantlar i ny vikt så jag kan steppa upp min styrka ett snäpp! Det är bra, behövs efter att ha tappat massor efter att diskbråcket i nacken; hade ju sex månader där jag inte fick göra ett dugg och min kropp m å s t e vara stark för att hålla de där jäkla diskbråcken på halster. Men nu har jag alltså grönt ljus igen och hoppas på att få tillbaka lite råstyrka så jag inte är så hindrad av att ha ont.

 

 

Sen åkte jag till Malmö och blev firad av vänner med säsongens första lussebullar samt en luddig tomtedräkt för att hålla mig varm i, haha. Älskar den. Fast det RIKTIGA firandet – det tar vi på lördag då vi ska göra Savoy med temat Finlandsfärja. Jag har redan min outfit klar tack och lov; fick hem de sista delarna igår och efter en snabb blick kunde jag konstatera att jag såg ut som en strippa så jag fick modifiera en aning med det jag redan hade i garderoben och nu kommer jag nog mer se ut som en rysk ubåtsofficer än en strippa och det får man väl kalla för förbättring tänker jag.

Men som sagt; det ska firas hela veckan! Idag med naglar, terapi, ett superspännande samtal och så avslutningsvis att ta pojkarna till Boulebar för lite höstlovsboule om nu Noah bara vaknar upp pigg, för han var hängig som tusan igår så jag väntar lite på hur det ska utveckla sig.

Men ha en fab torsdag vänner!

Och fira så mycket ni kan, vad ni än kan komma på att fira.

4 kommentarer till “Att ha firat sin födelsedag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg