Att ha haft livets födelsedagsfest!

 

I lördags intog vi Savoy Grill i Malmö, mina vänner och jag, för att ha födelsedagsfest och fira tillsammans – eftersom vi är experter på att fira och eftersom vi försöker göra det så ofta det bara går.

Eller ja, först intog jag själv Savoy och stod i baren i min mundering och sneglade runt utan att se de andra – men så hördes ja må ha leva och där kom de i samlad trupp; utklädda till tänderna. Älskar, älskar dessa kvinnor!

Ska vi se hur en Finlandsfärja kan se ut?

 

 

Ja, jag var då kapten tydligen, i lönnmördarfrisyr, pilotglasögon, kaptenshandskar och kavaj. Såg lite ut som en rysk flygbolags-nånting men det gör inget; jag var kapten på färjan och så var det med det.

 

 

Johanna kom som ”Gunilla” som ni kan se. Väldigt konferens.

 

 

Mathilda skräpade ner något enormt framåt kvällen när hennes outfit började brista i sömmarna i underkanten, och Iris var en pantertant extra allt.

 

 

Vi hade Bea som var croupier!

 

 

Nelly kom som pirat, och Gela (som inte syns här) var dansbandssångerska.

 

 

Och Lena kom som bollhav! Såklart. Om någon kommer som bollhav är det hon.

 

 

Så startade vi där i baren med lite bubbel och canapé och skrattade oss hesa åt varandras utstyrslar. Det var ju inte lika konstigt i lördags som det brukar vara när vi klär ut oss eftersom det var Halloween, men merparten av de andra gästerna trodde att det var en möhippa och att det var Mathilda som skulle gifta sig och det kan man kanske förstå.

Och sen var det dags för middag men det tar vi i ett annat inlägg för nu m å s t e jag kasta mig in i bilen och köra på möte. Ha en underbar onsdag, vänner! Och var rädda om varann så länge.

 

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha haft livets födelsedagsfest!

  1. Ett episkt parti med bästa vännerna någonsin, du kan ha i livet. Härligt du och din vänner ha haft mycket kul. Jag gillar kvinnofester, vi är mer roligt. Lets rock ladies 🤘💃🎉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *