Att ha finbrunchat.

 

Om man bor i närheten av Ystad eller kan tänka sig att köra lite och vill ha en brunch extra allt så är den på YSB en het rekommendation. Obs på att det är snudd på omöjligt att få bord dock så boka nån vecka i förväg, men den extra planeringen är verkligen värt det – jag lovar.

I söndags hade mannen bokat in oss för en barnfri brunch och bara chansen att sitta ner och njuta mat utan att ha barn med sig är ju en fest i sig. Men såhär såg jag iallafall ut! Gammal älsklingskappa från By Malene Birger, gammal blus från Zara, gamla byxor från gud vet var och så sneakers från Zara.

 

 

Älskar miljön inne på YSB, särskilt sen de gjorde om lite. Den här baren till exempel är högt på min lista över ”ställen man bör ha någon form av fotografering eller temafest i”. Så härligt smutsig på nåt vis? Dekadent.

 

 

Matsalen ser ut som den brukar; luftig och vacker med patina och mycket vitt.

 

 

DE HAR KRÄFTOR OCH RÄKOR PÅ SIN BRUNCH!

Det är ju l i v e t inte sant?! Älskar att man kan sleva upp en gigantiskt berg skaldjur bara sådär. Det är mest det jag går för faktiskt, även om det finns så mycket annat gott. Man kan göra sin egen bagel, det finns ostar i mängder, underbara vegetariska alternativ som rödbetor med chevre eller körsbärstomater och mozarella i basilikamarinad, det finns pocherat ägg på toast, bacon, chark och ja – typ allt.

 

 

Och en fullt rimlig gotte-avdelning, haha. Dör. Ovanpå detta kan man grädda våfflor om man vill, eller amerikanska pannkakor med lönnsirap.

Det går ingen nöd på en när man är där, nej.

 

 

Och musselsoppa för den som vill starta med det.

Jag högg däremot som synes in på skaldjuren och rödbetorna och mozarellan, och sen fanns det inte plats med så mycket mer första rundan. Andra rundan såg dock likadan ut kan jag säga, det är ju liksom det jag tycker om mest.

Men det var iallafall det; en fin brunchdejt på YSB full med skaldjur och sötsaker.

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ha finbrunchat.

  1. Gosh så mycket himmelsk gott mat på ett ställe. Fiskesoppa, pannkakor med lönnsirap skulle vara mina favoriter. Emma, jag tror att det inte är dekandent. Det finns dagar då du bör belöna dig själv för det arbete du gör. Du ser alltid 👍 🙌

  2. Åh så gott det ser ut!

    Har en fråga kring era golv som jag har läst är målade med Flüggers Pastellgrå och är i den perfekta ljusgrå nyansen. När jag skulle inhandla den färgen för att måla våra trägolv fick jag veta att färgkoden är 2005-g70y, visserligen en färg som jag älskar men i mina ögon är den grön. Stämmer det att era ”gråa” golv har den färgkoden och alltså drar åt grönt?
    Tacksam för svar för jag håller på att bli tokig över att inte hitta rätt grå till våra golv!

    1. Oj jag har ingen aning? Vi körde på Flugger Pastellgrå utan att jag kollade koden och för mig är den inte alls grön utan verkligen bara mjukt grå?

  3. Men lägg av så gott det där såg ut. Synd att jag bor så långt ifrån.. där hade jag lätt kunnat gå bananas och bara njuta av alla godsaker. Mums

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *