Att sakna ljuset nåt otroligt!

 

Åh vad jag SAKNAR ljuset!

Det är ju så otroligt mörkt nu för tiden och när man till stor del jobbar med sin kamera är den här årstiden satans påfund ungefär; dagarna sveper förbi och luckan man har att fotografera är minimal. Men vad ska man göra? Årstiden är ju mysig på andra sätt; alla tända ljus och allt mysande och de där fluffiga sockorna som håller ens fötter varma mot trägolvet.

Men här är vardagsrummet iallafall, aningen kaosigt just nu. En bukett som borde ha kastats ut för ett tag sen men som ju trots allt fortfarande funkar trots att den är stendöd, en matta med vi-har-barn-skrynklor och 2 fönster med adventsstjärnor i (de syns inte på bild, det är de två åt höger haha) och där bakom soffan ett berg av saker som jag bara lagt där i väntan på en fotografering, eftersom det som inte syns finns ju inte. Eller hur?

Vet ni vad jag längtar efter nu, hörni? JULMARKNAD. Jag längtar efter att vandra runt i Huseby, känna på fårfällar, dricka varm choklad, köpa för mycket ost och se pojkarna hälsa på tomten, för att sen åka tillbaka till Drömmen där det egentligen är alldeles för kallt och äta julens första vörtbröd. DET längtar jag efter. Och i år missar vi det, buhu. Men det får bli Tivoli istället vilket ju faktiskt är ett väldigt fint substitut.

En månad kvar till jul, vänner. Det fixar vi.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att sakna ljuset nåt otroligt!

  1. Håller med dig. Ljuset är verkligen sällsynt i dag. Naturligt ljus för fotografiera skulle vara optimalt. Jag använder en liten headlamp i dag, det är perfekt. Julmarknad åh ja, hur trevligt. Han börjar snart med oss., när börjar julmarknaden i din stad?

  2. Hej! Vet du? Jag har läst din blogg i många år men har aldrig fått veta vem du var innan. Vem var du innan du blev ”att vara någons fru-emman”? Hade varit så spännande att få veta hur du löste det med hundarna när du var singel (och nu med för den delen). Hur du ens kom på tanken med hund och jobb och allt däremellan.

    1. Det finns i alla de första inläggen tror jag 🙂 Jag var samma som nu haha minus blogg och barn och hus. Hundarna hade jag på hunddagis innan jag blev egen, så jag lämnade innan jobb och hämtade efter. Jag arbetade som försäljningschef tills jag slutade för att satsa helt på egna bolaget och jag bodde i en supergullig lägenhet på Limhamn och var ute med Nelly jämt och dejtade massa killar jag träffade på match ☺️

  3. Är helt enig med dig… det är är så mörkt nu och jag längtar efter ljuset så mycket så att det nästan gör ont. Och en julmarknad är verkligen på sin plats nu. Jag måste kolla upp om vi har någon ny spännande julmarknad att kolla in här i Stockholm framöver. Ha en fin söndagskväll! Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.