Att ha 4 riktigt bra produkter för håret!

Genom åren har jag alltid fått små tester av Amika i goodiebags på allehanda ställen och alltid tyckt om resultatet, så nu slog jag till på en hel serie! Och det är SÅ bra produkter.

Detta använder jag just nu:

 

 

Pinch charcoal scalp cleansing oil!

En djuprengörande olja som man liksom applicerar i sektioner av håret längs med hårbotten innan schamponering. Tar bort all smuts och skit – om man till exempel använder mycket torrschampo som jag gör, det är svårt att få bort prick allt av de produkterna med bara schampo. Så denna tar jag innan (inte varje gång, typ var tredje vecka).

 

 

Reset exfoliating jelly schampoo är ett geléschampo som rengör håret på djupet och lugnar hårbotten. Jag tenderar att få fet botten och torra längder, så den här är till för att balansera upp. Har jag haft mycket dustit eller torrschampo i håret tar jag denna efter oljan istället för det vanliga schampot.

 

 

Och så schampo och balsam!

3D-schampot är till för att skapa volym såklart, men också super mot fet hårbotten. Inga parabener, sulfater och skit i denna. Normature Signature Conditioner är ett återfuktande balsam som jag bara tar i längderna (fet hårbotten + tungt hår = aldrig schampo i något annat än längderna). Inget trams i den här heller, men återfuktar håret fantastiskt bra.

Och de är de 4 bästa hårprodukterna jag har nu! SÅ bra att ha en riktigt rengöringskur då och då för att bli av med prick alla rester från produkter, och så ett vardags-kit med schampo och balsam som gör underhållsjobbet.

Vilka är era favvo-schampon/balsam?

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha 4 riktigt bra produkter för håret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *