I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Att fira Black Friday!

 

NUUUU är det Black Friday vilket enligt mig är livets period när det kommer till att skaffa årets julklappar! Jag köper typ 95% av mina klappar under Black Friday och är lika nöjd varje år. Och för dig som kanske letar julklapp eller bara vill unna dig själv lite extra har Daniel Wellington inte mindre än två bra erbjudanden till dig!

 

 

Fram till och med den 2 december får man en fri accessoar (armband, ring eller band) vid köp av klocka, och det är 50% på utvalda klockmodeller så långt lagret räcker! Min kod NAGONSFRU ger dessutom 15% extra rabatt på sidan, så ni kan go bananas där inne minst sagt.

På bilderna ser ni Petite St Mawes i 28 mm, samt armbandet Classic Bracelet i färgen Desert Sand.

Hela utbudet hittar ni HÄR.

Happy Black Friday-shopping!

 

I reklamsamarbete med DANIEL WELLINGTON

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *