Att ha Behind The Scenes.

 

Såhär kan det se ut när jag och Micke är iväg nånstans och ska fota – jag måste ju byta om och när det regnar ute finns det inte så många mer platser än i bilen.

Herregud Micke det ser ju ut som vi kört in för en liten skogssnabbis fnittrar jag samtidigt som jag försöker ta av mig ett par jeans i en pyttebil. Och han skrattar, fast han är ju van – hans lönnmördarvan var dock mycket bättre för ombyten men den har gått i vintervila så nu byter jag om i sätet på en personbil. Det kräver en viss skicklighet måste jag ändå påstå.

Och idag har det alltså hunnit bli tisdag?! Hur går det ens till? Dessa dagar bara swooshar förbi och jag har väl mer eller mindre gett upp och konstaterat att ”jaha det är såhär fort tiden går just nu” och så är det med det. Har nog med ljuset att göra också? Att dagarna är så korta att de känns över när de egentligen inte är det.De är ju precis lika långa, ungefär, som en dag i augusti men ljuset säger godnatt så mycket tidigare att det vissa dagar inte ens går upp. Så då får man också lösa fotograferingar såhär; i en personbil i en skogsdunge med benen hängande utanför. Går bra det med.

Så, ha en fin tisdag vänner!

Vi ses här inne snart igen.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha Behind The Scenes.

  1. Haha, det är verkligen en vacker scen. De spontana bilderna är bästa. Varje fotosession bör ha något roligt. En bil som erbjuder skydd mot regnet är något underbart. Så du kan göra ditt arbete, du är oberoende. Önskar dig också bra tisdag i Köpenhamn. ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *