I annonssamarbete med FRISTADS

Att vara Fristadsfrälst.

 

När det kommer till funktionella plagg finns det ju ingen som slår Fristads på fingrarna.

Deras kläder är arbetskläder vilket är kanon när man har ett renoveringsprojekt igång, såklart, och funkar också när du inte renoverar eller lägger golv eller snickrar. Till exempel om man har ett liv i stallet, en fritid med hundar eller är ute och plockar svamp. När jag är i skogen eller går mina hundpromenader eller jobbar med trädgården vill jag ju inte göra det i något som inte tål väder, vind och smuts – jag vill kunna röra mig fritt och hålla mig varm och inte vara det minsta ömtålig.

Då är det perfekt att kunna använda Fristads!

 

 

Den här softshell-jackan till exempel är fantastisk när det kommer till hundpromenader. Eftersom vi bor mitt ute på slätterna och det är i Skåne så blåser det ju konstant, så jag behöver något vindtätt för att inte frysa ihjäl. Den här rör sig när jag rör mig, är vind- och vattenavvisande och har reflexdetaljer så jag slipper vara orolig för att inte synas nu när det är mörkt mer eller mindre dygnet runt.

 

 

Och för att höst/vinter-röja i trädgården är den här jackan förstavalet; en pälsfibermodell med lite längre rygg så man slipper frysa häcken av sig och med det bästa jag vet: såna där ärmar man stoppar tummen genom ni vet. Varm, mysig och vändbar!

Fristads säljs genom återförsäljare men har också en egen webshop HÄR. Softshelljackan hittas HÄR och pälsfiberjackan HÄR.

Heja Fristads säger jag!

I reklamsamarbete med FRISTADS

 

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att vara Fristadsfrälst.

  1. Spännande samarbete! Hur sjutton fick Fristad tanken att fråga dig? OBS jag tycker det var smart men så himla otippat?! Även om du gillar djur och natur så skulle man ju från många av dina vackra bilder kanske inte tro att du skulle vilja/passa för att göra reklam för den typen av kläder. Jag vet inte om du förstår hur jag tänker men jag gillar alltså samarbetet och menar det som en komplimang till både dig (snygg i allt) och Fristads.

    1. Kanske just för att jag är mycket med djur och natur och renoveringar och måleriarbeten och trädgårdsslit? För mig är Fristads GIVET, perfekta bandvagnskläderna dessutom 🙂 Jag är ju inte enbart klackar och jumpsuits utan lika mycket gummistövlar, fiskespön och byggdamm – det hoppas jag kommer fram också 🙂

      1. Det gör det absolut, jag är nog bara så färgad av alla influencers med glamourösa samarbeten i parti och minut (även om jag inte följer dem!). Många samarbeten som känns allt annat än genuina.

  2. Fantastisk jacka! Den ska jag önska mig i julklapp av mannen så kan man vara ute länge med hunden sen. När man kollar på hemsida så förstår jag inte om det är unisexmodell eller dammodell? vad har du för storlek i den? Vill ju helst inte gå runt i ett tält.. Kul med samarbete som funkar för oss djurägare också (även om jag älskar alla tips om smink och hårvård!)!

    1. Allt på deras sida (mer eller mindre) är unisex 🙂 Jag har XS i den här jackan så typ min vanliga storlek, brukar ha S i jackor men eftersom det är unisex funkade XS bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *