Att ha gjort sin livs första hockeymatch.

 

Vet ni vad jag har gjort? Gått på hockey!

För allra första gången i mitt liv har jag nu alltså sett en hockeymatch. Det var en företagsgrej och alltså inget jag själv bestämde mig för att göra, men väl på plats kom jag ihåg varför jag inte ser på någon form av sport på TV eller live. Jag blir nämligen på tok för engagerad, tänk huligan, och sitter och skriker arga saker och står och och applåderar och highfive:ar vilt med okända människor runtomkring.

Japp.

Jag har en huligan-personlighet.

 

 

Något av det bästa var dock att fotograferna på plats hade hjälmar.

Mycket rimligt såklart när man tänker på omständigheterna men trots allt väldigt kul. Jag blev sugen på att ha en sån själv när jag fotar till exempel bröllop. Kan ju gå vilt till på såna tillställningar också.

 

 

Malmö Redhawks har en maskot som har en stor pistol. En pistol man skjuter bollar med förvisso, men tyckte ’ändå det var aningen olämpligt med tanke på området.

 

 

Och så drack vi öl för det bör man när man är på hockey, och sen gick vi till Vapiano och pratade och hade företags-aw för det bör man också göra.

Och så har jag alltså sett min allra första hockeymatch, upplevt min huligannatur och träffat nya människor.

Det är ju riktigt fint, faktiskt.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Att ha gjort sin livs första hockeymatch.

 1. Fantastiskt att du upptäckte denna sport. Han är väldigt rå men såååå vacker. Jag spelade aktiv rullstolshockey i min ungdom.

  Ah jo det ser så spännande ut, vilken vackra bilder 👌 Önskar dej fin första 🕯

 2. Ha ha ha! Jag har svårt att se dig som en huligan. Men som de säger… I de lugnaste vatten. Ha en fin första advent. 🙂

 3. Kul!
  Själv var jag på min första bandymatch någonsin i fredags. Måste ju stötta kollegan som spelar i ett lag i elitserien! Lite mindre vilt än hockey dock! Tänk att man kan överraska både sig själv och sin familj och vänner och göra sådant man absolut inte trodde!

 4. Provat go-cart? Det tar också fram egenskaper hos folk som man inte visste fanns där. Så det håller jag mig borta ifrån.

 5. Jag tycker det låter mycket roligare att du visar huligantendenser än att du sitter och gäspar!
  Jag såg massor av hockey som ung, nu sker det igen men i en blandning av det lokala laget som inte är i högsta serien, och 8-åringens matcher.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *