Att prova nytt brunch-ställe!

 

 

Här står jag i Malmö, hungrig och redo att gå på brunch!

Det var Fru Sederblad som hade bokat in oss som en start på min födelsedagspresent – hon hade nämligen arrangerat en hel kidnappning där jag bara fick datumen jag skulle vara redo när jag fyllde år och efter det har jag inte vetat någonting mer än att de datumen ska jag nånstans med gud vet vem och göra gud vet vad.

Men! Nu var dagen kommen och vi skulle alltså starta med brunch.

 

 

På MJ:s, tydligen.

Vilket är kul då jag verkligen gillar atmosfären och maten där inne, men har aldrig testat deras brunch. Det vet jag väl sa hon och styrde mig in på hotellet. Därför jag bokade detta.

 

 

Här är lobbyn/baren när man kommer in.

Hur trevlig miljö som helst med lite soffor och sådär, men oftast en himla massa folk på kvällar/helger. Älskar inredningen och hur de gått bananas med flamingos och annat. Kitsch extra allt kan man säga. Men det är inte här man äter, utan det gör man i själva restaurangdelen:

 

 

Vilket är som en innergård mitt inne på hotellet med glastak och hängande växter och härliga mosaikbord, så det känns som om man sitter på en innergård i Italien nånstans. Brunchen var uppbyggd så att man satte sig till bords och sen fick man två omgångar mat serverat; först lite salt och hälsosamt och sen lite sött. Bra koncept!

(Om ni undrar varför Sederblad inte syns på bild så är det inte för att jag är oartig utan för att hon blivit knockad i ansiktet av en häst och av förklarliga anledningar därför inte riktigt vill posera just nu).

 

 

 

Extra plus var att jag fick en liten egen flaska Tabasco att addera egen hetta med när jag sa att jag gärna ville ha min Bloody Mary het och pepprig <3

 

 

Sååååå först fick vi alltså det här;

avocado och grillad macka och ägg och gud vet allt. Avocadon var bäst för övrigt.

 

 

Sen fick man grilla sina egna marshmallows; väldigt trevligt initiativ.

 

 

Och avslutningsvis gottebrickan med amerikanska pannkakor, lönnsirap. chokladbakelse, bränd ananas, grön juice med mera. Behöver nog inte berätta att detta var min favorit?

Och sen var det dags att samla ihop oss och gå vidare till Centralstationen för att påbörja etapp två av mitt födelsedagsfirande – en månad efter jag egentligen fyllde år. Bästa presenten som finns ju; en sån som kommer när man redan firat klart och är lite deppig över att det ska dröja ett helt år till nästa gång?! Mycket bra tänkt av Fru Sederblad.

Men hur vi slutade den dagen får vi ta i ett annat inlägg, tycker jag.

Så; ses alldeles snart igen!

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att prova nytt brunch-ställe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *