Att bli kidnappad till Danmark!

 

Och efter brunchen klev vi alltså på ett tåg och hoppade av här; i Skodsborg i Danmark!

Hela tågresan dit var en njutning för övrigt; MÄNGDER av vackra villor som låg utmed kusten och ropade mitt namn. Hade jag haft sisådär 20 miljoner dkk över hade jag lätt köpt mig ett sånt, området var helt fantastiskt och jag som aldrig satt min fot där förut ville flytta dit på momangen. Så har du jättemycket pengar och vill flytta till Danmark kan jag varmt rekommendera Skodsborg.

 

 

Hit skulle vi!

På spa och allt. Började nästan gråta av tacksamhet över hur fina vänner jag har som bokat in mig på spahotell när jag inte ens fyllt jämnt utan bara 39. Vad ska de hitta på nästa år då kan man ju undra.

 

 

Rosor fanns ännu kvar trots att det är snudd på vinter och det fick mig att tänka på Drömmen såklart och undra hur mina rosenbuskar har det där. Måste dit, snarast. Måste dit oavsett för huset måste vi ju stänga men just den detaljen är jag mindre sugen på, jag vill helst glömma att det håller på att bli vinter och att det ska dröja till påsk igen innan det ska öppnas upp och vara vårt.

 

 

Vackert överallt var det och man kunde höra havet dåna bakom oss där vi gick längs stenläggningen för att checka in.

 

 

Och här skulle vi bo!

Så det gjorde vi. Checkade in, slängde av oss väskorna, la oss i sängen och öppnade varsin påse godis och såg en film på Netflix – redo att somna tidigt och vakna utvilade inför en hel dag av spa:ande.

Och så kom det sig alltså att jag firade födelsedag en gång till, fast i Danmark den här gången.

Inte klokt ju, egentligen.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att bli kidnappad till Danmark!

  1. Ja, wow vilka villor längs med hela Strandvejen mellan Helsingör och Köpenhamn. En ren fröjd att åka där och bara glo.

  2. Superkanon du var i Danmark og fejrede din fødselsdag 🥰 Har du prøvet Spa & Fitness Hotel i Skodsborg? Du skal gøre det. Et lille tip, jeg boede i Sæby i mange år. Gå til Sæby, en drømmende lille by. Brug Stena Line-færgen fra Göteborg til Frederikshavn. Jeg elsker dina billeder.❣️❤️ Det var en kommentar på dansk. Hygge og knus Liz 💋

  3. Låter underbart både tågresan med vyn av husen, hotellet och fint sällskap.
    ♥️:ligt fin present från Din fina vän.
    Varma ♥️:e Kramar till Dig,
    Ninni.

  4. Tyckte jag kände igen mig och det stämde ju! 🤗 Var där i samband med Cykel VM i både Skodsborg och Vedbæk 2011.. så var ju ett tag sen. Men minns fortfarande att det var så vackert där, med stationshuset och alla vackra villor runt omkring.. ☺️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *