Att ha kvällens filmtips!

 

Om ni inte vet vad ni ska se för film ikväll kan jag rekommendera Hunter Killer! Finns på Viaplay (och säkert iTunes) och var sådär perfekt fredagsrafflande att både jag och mannen låg uppresta på varsin armbåge för att inte missa något. Har ni sett London Has Fallen (svinbra film) och gillade den så kommer ni älska denna. Gerard Butler är magnifik, storien riktigt bra och för en gångs skull inte så svart/vit som den annars lätt är gällande USA vs Ryssland, och det är en perfekt ”se-tillsammans-rulle” om ni vill ha lite spänning men inte så mycket att ni får ångest.

Kvällens filmtips alltså!

Se den med nån ni tycker om.

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ha kvällens filmtips!

  1. Tack för tipset Emma, det låter väldigt spännande. 👍 En film jag verkligen gillar är The Vanishing med Gerad Burtler, en superbra thriller 🙂

  2. Alltså du är verkligen klockren i dina beskrivningar! ”Spännande utan att man får ångest” Perfekt sådana filmer gillar jag. Ibland blir det precis som du beskriver att det är så spännande att man får ångest och egentligen inte vill se mer men man ändå måste. Sådana filmer blir lite jobbiga då. Denna ska jag och maken se efter din utmärkta recension och beskrivning 🙂 Kram

  3. Tack för världens bästa tips!! Fredagen bestod av denna filmen och sambon blev glatt överraskad när ”jag” valt en helt perfekt film som han älskade. Men jag berättade att DU valt film. Och visste direkt att det var ngt som passade oss. Tack så mkt!
    Kram Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *