Att bada varmt.

 

Välkommen till spa-avdelningen!

Här kunde jag såklart inte ta med min stora kamera så ni får stå ut med mobilbilder, men hit gick alltså jag och Sederbladskan i våra morgonrockar för att marinera oss i poolerna och känna oss avslappnade i någon timme. Det var en helt FANTASTISK temperatur i vattnet, tänk badkarsvarmt, så man slapp huttra utan kunde glida runt alldeles viktlös och varm och mumla åt varann hur skönt det var.

 

 

Det fanns massagebäddar i vattnet man kunde ligga på och bli bubbelmasserad, det fanns olika små rum med olika bastubad i och så det allra bästa: en stor dusch typ som omväxlande kastade ner riktigt varmt vatten på dig, omväxlande duschade dig försiktigt med nästan daggliknande dimma samtidigt som ljuset ändrades från rött till gult och grönt. Nån slags sensatorisk upplevelse tror jag det stod och det var det sannerligen. Gud Gela en sån här måste vi köpa smackade jag förtjust när jag blev dränkt i rykande varmt vatten och hon höll med.

Och så förflöt vår förmiddag; vi badade och bastade och blev sensatoriska och sen avslutade vi med att ta varsin massagebehandling i spa:ets skönhetsavdelning – och sen var jag så varm och trygg och nyknådad att jag kände mig alldeles vimmelkantig av avslappning och behövde gå upp på rummet och lägga mig ett tag.

Kan man ha en bättre vistelse i Danmark tro? Svar nej på den.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att bada varmt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *