I annonssamarbete med READLY

Att kunna läsa under ledigheten!

 

I år är det ju ganska många röda dagar, och kanske har du liksom jag några dagars ledigt?

Vad passar då bättre än att ha mer än 4500 tidningar och magasin i din mobil eller surfplatta?! Sån lyx. Inne på Readly hittar jag a l l a inredningsmagasin jag nånsin kan behöva, och med offline-läget kan jag bläddra och läsa även på ställen jag inte har nät; en supertjänst när man är på resande fot eller sitter i områden med dålig uppkoppling.

 

 

Och det känns nästan precis som att läsa ett fysiskt magasin, minus pappersprasslet då, men layouten är fantastiskt fin och man kan svepa genom sidorna och hitta det man är intresserad av precis som i vilken tidning som helst. Det bästa är ju att med Readly prenumererar man alltså på mer än 4000 titlar i en och samma prenumeration kan man säga; du kan läsa allt från mattidningar till Forbes beroende på intresse och humör.

 

 

Och Readly är för hela familjen och inte bara för dig!

Man kan ställa in olika användarkonton; jag har till exempel ett som ger förslag på inredningsmagasin och Leo har ett eget konto där han direkt kommer in till de tidningar och titlar han är intresserad av. Så kan vi sitta där i samma soffa; jag kan läsa Elle Mat&Vin för att hitta inspo till nyårsmiddagen och han läser om Fortnite för att lära sig hur han blir bättre i spelet. Så smidig app att det inte är klokt!

Och ust nu kan du prova Readly 2 veckor kostnadsfritt! Perfekt nu inför ledigheten. Klicka och läs mer HÄR.

Ledighetsläsningen är helt klart räddad här hemma.

I reklamsamarbete med READLY

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *