I annonssamarbete med MODELIN

Att vara mjuk och skön.

 

Såhär skulle jag kunna gå klädd H E L A julen!

Mjukt och bekvämt, inget som sitter åt eller skaver. Bara skönt. I underbar tröja (HÄR) med lite puffiga ärmar, mjuka mockaleggings (HÄR) och så skor som är som att gå i innetofflor fast utomhus (HÄR). Exakt den typen av klädsel man inte behöver slita av sig när man kommer hem för att byta om till nåt mer bekvämt ni vet (bara bh:n som ryker – jag kan inte för mitt liv förstå människor som har bh och jeans på sig inomhus när de kommit hem, det första jag gör är att kasta av mig bh:n, sätta på sköna byxor och så håret upp i tofs).

Nu har jag kommit hem efter att ha haft julavslutning på jobbet – företaget samlar alla presenter och företagsgåvor de får varje år och så görs det ett lotteri på jobbet i december under Ugly Christmas Sweater Day vilket är en så himla fin grej, tycker jag. Alla står där, jättepepp, i sina fula jultröjor och väntar ivrigt och vinner allt från choklad till bäddset under applåder och heja-rop och sen kramas man och får julkort och åker hem. Själv kommer jag jobba alla klämdagar i år, fast hemifrån – så för mig blir arbetsplatsen i soffan med excel och en kanna te istället för på kontoret vilket inte är fy skam. Har lite som ska bli skönt att få undan i vilket fall och jobbar ju ändå alla dagar i och med egna företaget så för mig är det inte så stor skillnad mot hur det brukar vara. Hur gör ni? Är ni lediga?

Men nu ska jag ta fredag med två filmsugna barn här (mannen medelåldersjoggar såklart, duggregn och mörker hindrar inte den där) medan pepparkaksmums svalnar ute på trappan.

Ta hand om er! Vi ses snart igen såklart.

9 kommentarer till “Att vara mjuk och skön.

  1. Kläderna är fantastiska, särskilt tröja. Färgen är så vacker, faktiskt hela kombinationen av byxor och skor ❤️

    Ärligt talat, jag älskar bekväma kläder själv.
    Jag tror att jag ska klänning på mig ribbstickad ullklänningen till julafton.

    Ja, det gör vi också med alla presenter. Jag tycker att det är en bra idé

    Till din fråga. Jag arbetar för en organisation och ett företag hemifrån. Att ha ett kontoret det är hemma, men på kvällen arbetar jag från soffan, som nu. Min man tittar på TV och jag skriver artiklar.

    Jag älskar min soffa på vintern, på sommaren är det naturen utanför. Min MBP (Macbook Pro) fungerar överallt. Detta år är första gången jag har semester över jul.

    Liksom dig gör det ingen skillnad för mig hur och var jag arbetar. Det är viktigt att jag trivs på plats, att behöver tystnaden för min kreativitet och programmering

    Njut av din kväll i soffan med te och mycket fler. Ja, det är vårt liv som workaholic. Tackar för fina inlägg .

    Ta hand ocksàå hälsar familjen <3 🙌

    1. Helmysiga kläder!
      Jag gör precis som du när jag kommer hem från jobbet. Klockan på armen åker av först. Sen bh:n o sen på med mysbrallorna o stor-t-shirt.
      I år blir jag ledig 9 dagar sammanhängande o det ska bli så skönt. Mycket mys blir det.

  2. Snygg tröja 🙂 Noppar den minsta lilla? Är allergisk mot det haha. Den ser väldigt skön ut!
    Jag jobbar på förskola och gick på nästan 3 veckors ledighet igår och det ska bli sååååå skönt! Jag kände att det verkligen fanns behov för ledig tid mer än en halv vanlig semester 😉
    Nu väntar vi bara på snön!
    kramar
    https://lotte4.blogspot.se

  3. Åh peppatkaksmums lät gott. Kanske man kan få receptet eller ligger det redan på bloggen kanske?

    Bh:n behåller jag på men kläderna byter jag på direkten mot tights och skön mysig tröja…gärna tjocksockar nu på vintern.

  4. Hej. Tack för tips på skön och snygg outfit. Jag gillar tröjan och undrar hur den är i storleken. Brukar vara en xs på vissa/flesta plagg och s på andra, beroende märke. Hur skulle du beskriva storleken på detta märke?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg