Att visa mina julklappar!

 

Jag fick frågan om jag inte kunde visa mina julklappar och visst kan jag det!

Jag fick presentkort på ansiktsbehandling och naglar och det är kanske inte så spännande att titta på, men jag fick även det här! BumBum Cream (som jag är beroende av), en ansiktscreme och så en ny parfym.

Mmmm.

 

 

Jag har fortfarande kvar av min Biotherm men när våren kommer behöver jag mer solskydd så jag önskade mig den här från Exuviance för att förhindra så mycket pigmentfläckar jag bara kan. 25 är inte tillräckligt för mig, jag kör spf 50, men det är en bra bas att ha och sen addera starkare skydd över.

 

 

Och så en ny Byredo!

Typ det enda parfymmärket jag kan ha efter barnen? Har Black Saffron, Eleventh Hour, Rose of no mans land och Gypsy Water sen innan (inte alla i fullsize dock) så jag är väldigt inne på de varma, mörka, kryddiga dofterna och inte alls det lätta och kalla och citrusiga.

 

 

1996 är just precis det där – mörk och varm. Påminner mig mycket om Angel som jag bar som tonåring fast en mer vuxen version av den på något vis?

Men japp; pangpaket fick jag! Nu ska här smörjas och doftas förstår ni, och så ska jag få till en tripp till frisören och boka ny nageltid och sen är jag good to go 2020. Ytligheter, jag vet, men gör så mycket även för min insida.

 

4 kommentarer till “Att visa mina julklappar!

  1. Hur fantastiskt är det. Jag använder Exuviance-cream i behandlingen mot rosacea. En sådan fantastisk cream, jag vill aldrig ge upp det igen. Du har en god smak Emma. Tack för att du delade dina fantastiska julklappar 🙌❤️

    Ha en bra dag 😘

  2. Superfina! Hade passat även mig utmärkt. Skulle saknat böckerna dock 😁. 1996 tog precis slut så det får bli inköp på den. Använder även seven veils. Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg