Att se något vansinnigt ovanligt!

 

Ser ni?!

S O L E N.

Livs levande finns den där, solen, och bländar mig och jag minns knappt vad den är för något längre. Det var s å längesen vi såg sol, detta måste ha varit den absolut gråaste och mörkaste vintern i mannaminne? Iallafall här nere i Skåne. Helt sjukt hur lite soltimmar det varit, och därför är det kanske inte så konstigt att man blir koko nog att skriva ett helt blogginlägg om s o l e n bara för att den behagade visa sig en dag.

 

 

Tyckte att det var så fantastiskt att den lös rakt in i köket och gav solkatter på mina nagellack som står i kökshyllan för tillfället pga för lat att bära in dom i badrummet. Tror bristen på sol har visat sig i mina nagellacksval också ser jag nu när jag tittar på bilen; det är olika nyanser av grått, brunt, svart och murrigt. Men hey – snart ser vi solen så ofta att det inte blir något blogginlägg om den, färgerna byts ut mot mjuka vita, rosa, bleka nyanser och simsalabim kan man gå utan jacka och man hann inte ens förstå vad som hände.

Det är ju det som är tjusningen, trots allt. Växlingarna.

7 kommentarer till “Att se något vansinnigt ovanligt!

  1. Jag håller med, sååå mörkt och grått och blött det varit hela hösten/vintern. Nu kan det komma lite snö sen vill jag ha en varm härlig vår 🙂

  2. Håller med dig. Här är också den mörkaste vintern på många året, som skywatcher saknar jag vackraste stunderna. Jag kan inte ens se på fullmånen, varje kväll sitter jag i trädgården med mitt stativ och väntar på en molnfri himmel, men herregud nej det måste vara molnigt.

    Okej, låt oss prata om din nagellack i köket. Lämna honom i köket. Var är det skrivet att han måste vara i badrummet?! Jag älskar kaosprincipen, så allt är bra. Du bör bara vara försiktig så att du inte tar den till koka (ingredienser). Giggles

    Sedan kommer vi tillbaka till solen. Våren kommer snart att vakna upp, vi få vackra ljusa färgerna tillbaka. 🌸☀️🌷☀️🦋

    När jag skriver till dig kommer solen. Hon kämpar genom molnen

  3. Haha, satt länge och tittade och tänkte att det nog var en ovanlig fågel men så härligt med solen den har vi ju längtat efter länge.

  4. Hej och tack för en bra blogg! Jag undrar om du har tips på var man kan hitta lite speciella sänggavlar, typ den här http://dizainall.com/wp-content/uploads/2016/6/stilnaja-i-modnaja-spalnja-25-udivitelnyh-idej_4.jpg Själva gaveln behöver inte vara färdig men jag behöver hitta material, dvs som i bilden gamla afganska fönster (tror jag det var) har hittat en sida med indiska gamla dörrar, men önskar hitta fler sidor eller nätbutiker som säjer dylikt. VI håller på att bygga vårt drömhus och jag kan inte se nått annat än just en sån här sänggavel eller nån liknande hoppas du kanske har tips var man kan hitta?
    kram//Maria

    1. Hmmm blocket och Google och auktioner tänker jag? Jag har ju det gamla blå dörrparet kvar som vi hade innan som sänggavel som jag tänkte sälja men de ser ju inte ut exakt som på din bild.

      1. tack för svar, jag ska scrolla i ditt flöde och försöka hitta till din gamla sänggavel kommer inte exakt ihåg hur de ser ut. De går ju att måla och målet är inte precis som bilden mer känslan jag är ute efter 🙂 återkommer! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg