Att ha dags för memes igen!

Ah ja; memes, de där roliga små texterna eller konversationerna som lyser upp en vardagspendling och ibland får mig att skratta rakt ut på tåget. Här är sånt jag tycker är kul och som jag sparat i min telefon senast etiden:

 

 

SÅ sant! Herregud.

 

 

Slår bannemig aldrig fel; man ska ICKE googla någon form av kroppsliga symptom, någonsin.

 

 

Mitt liv.

 

 

Pga tyckte det var hysteriskt kul av någon anledning.

 

 

Jupp, tror många kan känna igen sig där.

 

 

Hysterisk.

 

Hur ofta händer inte detta?!

 

Hahahahahaha. Ja.

 

Jag skrattade rakt ut så det flög lite saliv och allt när jag läste denna. Jag är ganska lättroad men tyckte i vilket fall den var fantastisk.

 

E x a k t så. Jag klarar att vara social och utåtgående och bjuda på mig själv typ en kväll sen måste jag rulla in mig i en filt som en liten sushi i flera dagar och får panik om nån ens skickar ett sms.

 

Vi är ju det.

 

 

No words needed.

 

Och det var det! Nu tar vi tag i den här dagen, förhoppningsvis lite gladare än innan vi läste memes.

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha dags för memes igen!

  1. Lol and s***, hopefully fate has mercy with me. It doesn’t happen to me like the gazelle. I am an rheumatodi arthritis warrior and sometimes I am slower than a snail. Dear Gazelle, I feel with you. 🤣

    Wonderful verses, I love it. 🙌
    Wonderful verses, I love it.

  2. Haha, sjukaste är att jag kände igen mig i den där orm i toan grejen. Den tanken har dykt upp massa gånger, väldigt troligt att det skulle hända alltså… 🤣

  3. Haha, sjukt kul! Måste få tipsa om fuckologyofficial och Fredsdruvor på Instagram, så fyndiga och knäppa:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *