I annonssamarbete med DOKTOR.SE

Att kunna göra annat.

 

Om det är något som, av naturliga orsaker, blivit svårare sen jag blev anställd igen så är det helt klart att få ihop allting som inte är en varje-dag-del av livspusslet. Innan kunde jag boka in läkarbesök, nageltider, frisören med mera på tider som var ganska lätta att få eftersom jag kunde göra det en torsdag klockan 10 eftersom jag kunde ta min lunch när jag själv tyckte det passade. Det går ju inte riktigt längre och när man har 2 barn och 3 hundar ovanpå det så är det klart att det är mycket som ska klaffa och vi försöker använda de tjänster vi kan för att underlätta; vi beställer maten på nätet och hämtar upp kassarna på vägen hem från jobbet, jag har bytt nagelställe till ett som ligger precis vid jobbet så att jag kan ta det i väntan på tåget och så vidare.

 

 

Naglar och frisörer är såklart ingen superviktig del av livet, men andra saker är lite mer nödvändiga. Som p-piller till exempel; jag har ätit samma sort i flera år och tack vare tjänster som Doktor.se behöver jag inte åka in och ta tid från min gyn för att förnya receptet utan kan göra en receptförnyelse genom appen på några minuter jämfört med den timme det skulle ta annars. Och jag har ingen telefontid att passa på utsatta dagar utan appen är öppen dygnet runt alla dagar i veckan. Det kan inte bli enklare de gånger man har behov.

Mer om Doktor.se och och vilka tjänster de erbjuder (läkare, psykologer, barnmorska, sjuksköterska och så vidare) hittar du HÄR.

Det är skönt att veta att när behov finns så finns också hjälpen, precis där i min telefon.

 

I reklamsamarbete med doktor.se

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att kunna göra annat.

  1. Digitalisering av medicinen är verkligen mycket effektiv. Båda sidor drar nytta av det. Jag är glad att du sparar mycket tid. 😉💉💊

  2. Superbra med allt sånt som gör livet lite enklare. Men blev nyfiken just ang. p-piller, oftast vill gyn/sköterskan ju att man kommer in för att testa blodtryck tex, kan man liksom förnya om och om igen eller kommer det till en gräns? 🙂 Det är ju skönt att slippa det där som tar två min egentligen men som blir ett par timmars-projekt.

    1. Jag vet inte om jag är undantag eftersom min man kan ta blodtryck på mig, men man får ju alltid ett år i taget så under det året görs inga fler blodtryck (antar att det är annorlunda om man haft problem).

    2. Jag tänkte på det Oxå. Min gym accepterar inte att min kollega tar bltr ( är Ssk) utan de vill göra det på plats samt att det skall journalföras. Lite skeptiskt mot dessa tjänster men förstår att de sparar tid

  3. För varje gång man använder en sån där app och pratar med en läkare eller sköterska så dras det från budgeten hos den lokala Hälsocentralen man egentligen tillhör. Vilket gör att deras möjligheter minskar och de får ett mer ansträngt ekonomiskt läge…

    1. Ja jag hade ett samtal med min man om det där, och han (som läkare) ser ett stort värde i tex receptförnyelse via appar eftersom det frigör tid för läkarna att ta hand om mer ”brådskande” fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *